1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-06-2017 12:14

O 30ος τίτλος του Ηρακλή και η πρόκληση του Πανελληνίου

Ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων κατέκτησε στις αναπτυξιακές κατηγορίες Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων, τον 30ο τoυ τίτλο στην Περιφέρεια της ΕΣΠΕΔΕ.
Ο πρόσφατος τίτλος στις Παγκορασίδες είναι ο 11ος και ο 5ος συνεχόμενος.
Η ομάδα παγκορασίδων του Ηρακλή Ιωαννίνων θα συμμετάσχει ως πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Τουρνουά Παγκορασίδων που θα γίνει στη Λάρισα από τις 30/6 έως 2/7 όπου θα συμμετάσχουν οι πρωταθλήτριες των 10 περιφερειών (Ανατ. Μακεδονία-Θράκη, Θεσσαλονίκη, Δυτ. Μακεδονία, Θεσσαλία-Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ανατ. Αττική, Δυτ. Αττική, Νησιά Αιγαίου και Κρήτη), για την ανάδειξη του άτυπου πρωταθλητή Ελλάδας (καθώς δεν είχε προβλεφθεί στην προκήρυξη πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων).

sportsioannina.gr

Σχετικά άρθρα

  • Οριστικά νέα ομάδα στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Το οριστικό τέλος ως σύλλογος μετά από 15 χρόνια , ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο οποίος προχωρεί σε συγχώνευση με την αντίστοιχη ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννενα, το όνομα που τελικά θα παραμείνει και θα αγωνίζεται το νέο σωματείο στα καινούργια πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΕ.
  • ΕΣΠΕΔΕ: Νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών ανατέλλει στα Γιάννενα. Μετά τον ΑΣ που συμμετέχει στον δεύτερο ομιλο της Α2 γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μόνο γυναικεία ομάδα μπασκτ και ο Ηρακλής Ιωαννίνων που πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ της Ηπείρου (ΕΣΠΕΔΕ), συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί τις διαδικασίες συγχώνευσης και να δημιουργήσουν νέο σύλλογο που θα ονομάζεται ΠΑΣ και θα ααγωνιστεί απο τη σεζόν 2019-20.
  • Πανελλήνιο νεανίδων: Ο ΠΑΟΚ 3Χ3 και πρόκριση στα ημιτελικά
    Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΕΑ Λάρισας προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και το Σάββατο στις 17.00 θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση στον Α' όμιλο.
  • Πρεμιέρα στον Β' όμιλο του πανελλήνιου νεανίδων με νίκη του ΠΑΟΚ (πρόγραμμα)
    Η προημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων άνοιξε με τον αγώνα του Β' ομίλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Ιωαννίνων στο βοηθητικό γήπεδο στο «Παλατάκι» εκεί όπου ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-0 σετ.
  • Για τον πρώτο τους τίτλο στην Πτολεμαΐδα
    Στους ρυθμούς Final-4 κινείται η Πτολεμαϊδα, στην οποία την Κυριακή (7/5) και τη Δευτέρα (8/5) διεξάγεται η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων με τη συμμετοχή του Άρη, του Ηρακλή Ιωαννίνων, του Ποσειδώνα Λουτρακίου και του Α.Ο Μαρκοπούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ