Εκτυπώστε τη σελίδα
07-04-2017 13:55

Επιστολή διαμαρτυρίας του Πανιωνίου προς την ΕΟΠΕ

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος με επιστολή του προς την ΕΟΠΕ διαμαρτύρεται για την μεγάλη καθυστέρηση της Ομοσπονδίας να ορίσει τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που συμμετέχει η ομάδα της Νέας Σμύρνης ως πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ.

Η επιστολή:

Κύριοι,

Με λύπη μας, σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, για να διαμαρτυρηθούμε έντονα, για την ελλιπέστατη ενημέρωση των όρων διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, από την Ε.Ο.ΠΕ.

Επίσημα, από την Ομοσπονδία, δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να ενημερωθούν οι Σύλλογοι αλλά και οι αθλήτριες, οι οποίες, όπως γνωρίζετε, βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και πρέπει να προσαρμόσουν κατάλληλα το πρόγραμμά τους.

Παρά τις τηλεφωνικές ενοχλήσεις μας στον Πρόεδρο της ΚΕΠ, έχουμε λάβει μόνο αόριστες απαντήσεις, για πιθανές ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής αλλά και σχετικά με το κόστος διαμονής και μεταφοράς των ομάδων. Αρχικά ο κ. Σύλλας μας είχε ενημερώσει ότι το κόστος θα καλυφτεί από την διοργανώτρια ομάδα του Λουτρακίου, ενώ σε επόμενο τηλεφώνημα ότι θα καλυφτούν τα έξοδα μόνο των επαρχιακών ομάδων.

Παρακαλούμε λοιπόν να μεριμνήσετε, ώστε να υπάρξει άμεσα ενημέρωση για το πλάνο της Ομοσπονδίας, ώστε να προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα, με δεδομένο ότι ο χρόνος που απομένει είναι πολύ περιορισμένος λόγω και τον εορτών του Πάσχα.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΗΣ Η. ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ"