1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-02-2017 18:27

Αναστέλλεται προσωρινά το Πανελλήνιο Εφήβων - Νεανίδων

Αναβάλλεται η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων, λόγω της προσφυγής του Πηγάσου Κοζάνης και του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο ΑΣΕΑΔ κατά της ΕΣΠΕΜ.
Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ


Μετά την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ των σωματείων ΑΣ Πήγασος Κοζάνης και ΦΣ Αρίων κατά της ΕΣΠΕΜ και του κύρους των πρωταθλημάτων (Εφήβων-Νεανίδων) της Ένωσης Μακεδονίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΠΕ λαμβάνοντας υπ όψιν τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, αποφάσισε:

Την προσωρινή αναστολή της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.

Παράλληλα η ΕΟΠΕ θα κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις προς το ΑΣΕΑΔ προκειμένου η απόφαση να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό.

2 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 08:49 posted by ΑΛΕΞ

    Για να δούμε τον Καραμπέτσο στην πρώτη του δύσκολη απόφαση. Θα έχει το θάρρος να αποκλείσει τις ομάδες της ΕΣΠΕΜ από τα Πανελλήνια (όπως έγινε πριν δύο χρόνια) γιατί με τις ανοησίες του Πυθαγόρα χάνουν τις προθεσμίες της προκήρυξης ή θα ταλαιπωρήσει όλη την υπόλοιπη Ελλάδα; Τι φταίνε οι άλλες εννιά ομάδες και οι αθλητές/αθλήτριες που έχουν Πανελλήνιες επειδή ένας βλαχοπρόεδρος το παίζει δικτάτορας; Ας αποκλείσει την ΕΣΠΕΜ και τα σωματεία ας του κάνουν μια πρόταση μομφής για να τον ρίξουν.

  • Comment Link ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 12:33 posted by ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

    Με το θέρος η τελική φάση. Μπράβο στη Διοίκηση της ΕΣΠΕΜ, τα κατάφερε να διασύρει το άθλημα. Καμιά παραίτηση ρε παιδιά;;;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ