1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2017 16:21

Απάντηση Μαρκόπουλου σε Αθηνά Μαγκουφάνας

Ανακοίνωση - απάντηση στην Αθηνά Μαγκουφάνας εξέδωσε η διοίκηση του Μαρκόπουλου, όσον αφορά την μη χρησιμοποίηση των βασικών του αθλητριών στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων στο πρωτάθλημα  νεανίδων κόντρα στους Θρακομακεδόνες, που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της Μαγκουφάνας από το φάιναλ-4.

Η ανακοίνωση:

Με έκπληξη και απορία αναγνώσαμε την παραπλανητική ανακοίνωση του Δ.Σ. της Μαγκουφάνας περί δήθεν φαλκίδευσης του Πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ, λόγω του ότι η ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου στον τελευταίο της αγώνα, πριν τη συμμετοχή της στο σχετικό Final 4, δεν αγωνίστηκε πλήρης εναντίον της ομάδας του ΑΟ Θρακομακεδόνων. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα ακόλουθα:

Στον επίμαχο αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Θρακομακεδόνων, (Κυριακή 5/2/2017) και τρεις μέρες πριν την έναρξη του Final 4 Νεανίδων, στο οποίο η ομάδα μας είχε προκριθεί ως πρώτη, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος εναντίον των Θρακομακεδόνων, δεν αγωνίστηκαν οι 5 (πέντε) αθλήτριες του συλλόγου μας που συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα, των Γυναικών και όχι 8-9 αθλήτριες, όπως παραπλανητικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μαγκουφάνας.

Οι συγκεκριμένες 5 παίχτριες που δεν αγωνίστηκαν, επέστρεψαν ξημερώματα Κυριακής 5/2/2017, από τη Θεσσαλονίκη, λόγω συμμετοχής τους στην αποστολή των Γυναικών, μετά από παιχνίδι 5 σετ, εναντίον της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για το Πρωτάθλημα της Α1

Είναι οι ίδιες παίχτριες που από τις 28/1/2017 ως τις 18/2/2017, δηλ. εντός εικοσαημέρου περίπου, καλούνται να αγωνιστούν σε 9!!! Αγώνες (Κύπελλο, Πρωτάθλημα Γυναικών και Πρωτάθλημα Νεανίδων) και έπεται ανάλογη συνέχεια και μετά τις 18/2/2017.

Και ερωτούμε.. Ποιά διοίκηση ή ποιο προπονητικό επιτελείο, υγιώς σκεπτόμενοι, θα επέλεγαν σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά, αγώνα Νεανίδων, να εξουθενώσουν τις ήδη επιβαρυμένες αθλήτριές τους, υποχρεώνοντάς τες εντός 15 ωρών, μετά την επιστροφή τους από κοπιαστικό ταξίδι και κατόπιν αγώνος 5 σετ , να αγωνιστούν εκ νέου με την ομάδα των Νεανίδων, διακινδυνεύοντας πιθανούς τραυματισμούς και θέτοντας εν αμφιβόλω την επιτυχή έκβαση της δύσκολης συνέχειας που αναμενόταν;

Ποια λογική του παραλόγου υπαγορεύει ότι ο ΑΟ Μαρκοπούλου, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση, θα έπρεπε να εξοντώσει τις παίχτριές του, με σκοπό να νικήσει τους Θρακομακεδόνες, πράγμα το οποίο δεν κατάφερε η ίδια η Μαγκουφάνα μέσα στην ίδια της την έδρα, χάνοντας με 1-3 σετ και ούσα αναγκαζόμενη να βασίζεται σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων; Κοντολογίς δηλαδή, κατά τη Μαγκουφάνα, όταν κάποιος έχει τη δυνατότητα να καθορίσει την τύχη του και αποτυγχάνει, αυτό συνιστά φαλκίδευση του πρωταθλήματος, επειδή κάποιος τρίτος (Μαρκόπουλο δηλαδή) «δεν έβγαλε το φίδι από την τρύπα», που δεν μπόρεσε ο ίδιος.

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου έχει αποδείξει στην πολύχρονη ιστορία του ότι σέβεται άπαντα τα Σωματεία, επιδιώκοντας αγαστές σχέσεις με αυτά. Εξίσου όμως σημαντική επιδίωξη, (αν όχι σημαντικότερη) είναι η διαφύλαξη και η μη διακινδύνευση της υγείας των αθλητριών του που είναι τα πολυτιμότερα assets του Συλλόγου μας.

Υ.Γ.1 Το όλο θέμα που έχει εγερθεί, αδικεί την προσπάθεια του ΑΟ Θρακομακεδόνων, η ομάδα των οποίων, έστω χωρίς τη συμμετοχή των 5 προαναφερθεισών αθλητριών μας, κέρδισε δίκαια με 3-2, στον μεταξύ μας αγώνα. Συγχαρητήρια, για τη συμμετοχή τους στο Final 4 Νεανίδων ΕΣΠΑΑΑ.

Υ.Γ. 2. Αγαπητοί φίλοι της Μαγκουφάνας, καλό θα ήταν να μην επικαλείστε το τί γνωρίζουν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, διότι αυτά που γνωρίζουν, δεν σας κολακεύουν ( βλ. αγώνα με Γ.Σ. Κερατέας) και ειδικά μεταξύ άλλων, όταν διαστρεβλώνετε βάναυσα την πραγματικότητα, αναφέροντας περί πλήρους σύνθεσης άλλου Σωματείου (το οποίο τιμούμε και σεβόμαστε ως ΑΟΜ), ενώ είναι γνωστό τοις πάσοι ότι και εκείνοι πράττουν (και ορθώς) ό,τι και εμείς, προστατεύοντας, όσο μπορούν, τις αθλήτριές τους, που συμμετέχουν στην Γυναικεία Ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ