1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-09-2016 21:02

Βόλεϊ... στην πλατεία

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εθνικός Λάρισας διοργανώνει μια εκδήλωση γιορτή του αθλητισμού που απευθύνεται σε παιδιά αγόρια και κορίτσια 8-13 ετών.
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα (σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Κυριακή 18 του μηνός). Προσκεκλημένοι αυτής της γιορτής είναι αγόρια και κορίτσια 8-13 ετών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να γνωριστούν με τον σύλλογο. Στο κέντρο της πλατείας θα στηθούν λιλιπούτεια γήπεδα μπάσκετ (3x3) και βόλεϊ (4x4) όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, με τους μικρούς αθλητές να χωρίζονται σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός σουτ για παιδιά.

Με τη σημαντική αρωγή του χορηγού αυτής της εκδήλωσης που είναι τα Super Market «Βλαχοδήμος», στα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν μπλουζάκια αγώνα, χυμοί, νερά καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ στους νικητές θα δοθούν τρόπαια και αναμνηστικά μετάλλια. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ τα τηλέφωνα για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής είναι τα 6974-739098 (κ. Τσιλίκης) και 6936 838374 (κ. Μπακοδήμος).

«Φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή και έλα στην πλατεία!» αναφέρουν στο σύνθημά τους οι διοργανωτές.

eleftheria.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ