Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
24-06-2016 11:45

Τουρνουά Φιλίας από τον Φοίνικα Σύρου

Τη διεξαγωγή τουρνουά φιλίας ανακοίνωσε ο Φοίνικας Σύρου. Το τουρνουά παγκορασίδων - κορασίδων θα διεξαχθεί τη Δεύτερα και την Τρίτη στη Σύρο με τη συμμετοχή του Μίλωνα και του ΑΟΝ Βύρωνος.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διεξαγωγή τουρνουά φιλίας για την ηλικιακή κατηγορία παγκορασίδων/κορασίδων ανάμεσα στο σύλλογο μας, τον ΑΟΝΣ Μίλων και τον ΑΟ Νέοι Βύρωνος.

Οι αγώνες (2 καθημερινά) θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Ιουνίου από τις 14:30 έως τις 18:00 στην Β’ Αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου Δημήτριος Βικέλας. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε στην συνημμένη φωτογραφία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την Blue Star Ferries και τον κ. Σακέλλη, καθώς και τον τοπικό πράκτορα Σύρου κ. Γαβιώτη για την θετική ανταπόκριση στην παροχή πολύ σημαντικής έκπτωσης στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των φιλοξενούμενων ομάδων στη Σύρο.

Επίσης τους προπονητές των φιλοξενούμενων ομάδων κα Νικολαΐδου Μυρτώ του ΑΟΝΣ Μίλων και τον κο Παπαδούρη Μάριο του ΑΟ Νέοι Βύρωνος για την αποδοχή της πρόσκλησης μας να συμμετάσχουν σε αυτό του τουρνουά φιλίας το οποίο ευελπιστούμε να γίνει θεσμός.

Σταθεροί στο πλάνο μας, συνεχίζουμε να «επενδύουμε» στις νέες μας αθλήτριες.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο γήπεδο!

Είσοδος ελεύθερη!

Για τον ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Ο γ .αρχηγός/έφορος

Αντώνης Στεφάνου