Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-06-2016 18:11

«Για άλλη μια φορά, βλέπετε φαντάσματα»

Ο Γραμματέας της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ, Απόστολος Σπυράκος, απαντά στην επώνυμη διαμαρτυρία του προπονητή του Θησέα Πατρών, Γιώργοου Νικολακόπουλου προς το πρόσωπό του.
«Στις επιλογές μου δεν είναι να απαντώ και να τοποθετούμαι μέσω αυτής της διαδικασίας, αλλά θα το κάνω γιατί δεν μου αρέσει να δημιουργούνται εντυπώσεις και να προβάλλεται μόνο η μια πλευρά. Βέβαια θα περίμενα ο εκλεκτός που διαχειρίζεται τις επιστολές - καταγγελίες να είναι πιο προσεκτικός και να μην προβαίνει στην ανάρτηση αυτών, χωρίς να διασταυρώσει πρώτα τα καταγγελόμενα ως προς το αληθές αυτών. Κ. προπονητά του Θησέα Πατρών δυστυχώς για άλλη μια φορά βλέπετε φαντάσματα, βλέπετε σικέ κληρώσεις, όταν παρόντες στις κληρώσεις βρίσκονται εκπρόσωποι ενδιαφερόμενων Σωματείων, αλλά και άλλα μέλη της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ, αλλά εσείς το μόνο φάντασμα που βλέπετε λέγεται Σπυράκος και θα το βλέπετε για αρκετό καιρό ακόμη.

Είστε το μοναδικό Σωματείο που διαμαρτύρεστε προφανώς για τον τύπο, για να μην αναφερθούμε στα του οίκου σας. Αυτά θα τα πούμε εκεί που πρέπει να τα πούμε, στο Δ.Σ. και όχι στα site και στα καφενεία. Αλήθεια ο Σύλλογος σας όπου εργάζεστε ως προπονητής συντάσσεται με την επιστολή σας ή έχει άλλη άποψη; Η πρόεδρος του Συλλόγου σας, η οποία τυχαίνει να είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ είναι στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., η διαφέρει από αυτούς; Τελειώνοντας οφείλω να σας ενημερώσω ότι, επειδή στην επιστολή σας χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια μου και οι οποίες είναι ποινικά κολάσιμες, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.


Σπυράκος Απόστολος Μέλος Δ.Σ. & Γραμματέας Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΠ»

3 σχόλια

  • Comment Link  Κακοήθης Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 19:03 posted by Κακοήθης

    Από την άλλη βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, κάθε φορά υπάρχουν διαμαρτυρίες για κακώς κείμενα από διοικήσεις ενώσεων και της ΕΟΠΕ, αλλά κάθε φορά στις εκλογές δεν βλέπουμε να αλλάζει τίποτα. Οπότε όπως έχει πει και ένας γνωστός παράγοντας... "να μην μας ψηφίζατε"!!!

  • Comment Link Patrinos Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 05:56 posted by Patrinos

    Ο κ. Σπυράκος μπορεί να είναι ο τελευταίος που φταίει για την κατάντια της επιτροπης πρωταθλημάτων στην Ένωση της Πελοποννήσου. Αλλά όπως έστρωσε κοιμήθηκε και τώρα τον βρίζουν οι περισσότερες ομάδες. Ας πρόσεχε τους "φίλους" του.
    Αυτή ή επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ είναι η χειρότερη των τελευταίων 20 χρόνων.

  • Comment Link Κακοήθης Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 16:43 posted by Κακοήθης

    Από όλα αυτά που είπε ο προπονητής ασχολούμαστε με τις "σικέ" κληρώσεις. Άρα όσα λέει για πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει Φεβρουάριο κι ακόμα δεν έχουν τελειώσει να φανταστούμε ότι ισχύουν; Ή ισχύουν προφανώς αλλά δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό.
    Βεβαίως δεν μας κάνει καμία εντύπωση από μια ένωση που τίναξε στον αέρα πρινς από μερικά χρόνια ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, σε συνδυασμό με την αδράνεια της ΕΟΠΕ, με τις περίφημες καταγγελίες μεταξύ των σωματείων παραμονές των αγώνων.