1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-06-2016 12:07

«Η ΕΣΠΕΠ, η ένωση της επιτυχίας»

Με μια ειρωνική ανακοίνωση ο προπονητής του Θησέα Πατρών διαμαρτύρεται για την καθυστερημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος παμπαίδων από την ΕΣΠΕΠ
«Η ένωση της επιτυχίας»

Τέλη Ιούνη και όλος ο κόσμος του volley ασχολείται με την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2016-17, οχι όμως και στην περιφέρεια Πελοππονήσου. Εδώ έχουμε τους δικούς μας ρυθμούς γιατί όπως είναι γνωστό το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Γιατί να βιαστούμε να τελειώσουμε το πρωταθλήμα των παμπαίδων; Μήπως έχουμε τιποτα καλύτερο να κάνουμε μες στο κατακαλόκαιρο; Άγαλμα πρέπει να στήσουμε όλοι εμείς στον κ.Σπυράκο γραμματέα της επιτροπής πρωταθλημάτων και υπεύθυνο για τα αγόρια.Αυτός ο άνθρωπος με τις ευλογίες του προεδρου της ένωσης κ.Βλάσση μεριμνά για τις διακοπές μας.

Η ομάδα που εκπροσωπεί ο κ.Σπυράκος ,ο Παμβοχαικός,χρωστάει 5 παιχνίδια ή ακριβέστερα έχει παίξει ένα παιχνίδι ολόκληρη την χρονιά για το πρωτάθλημα των παμπαίδων, όμως δεν αγχώνεται όπως δήλωσε και ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα. Ούτε παραιτείται η ομάδα του ούτε μας λεει τι θα γίνει στην συνέχεια. Του βγάζω το καπέλο! Αληθινός επαγγελματίας Ακούραστος εργάτης του αθλήματος. Τέτοιους ανθρώπους εχούμε ανάγκη για να πάμε μπροστά. Σκληρόπετσους, που δεν ιδρώνει το αυτί τους ο κόσμος να χαλάσει και κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους. Τέτοιους έχουμε πολλούς στην ένωση μας. Όλοκληρο σχεδόν το Δ.Σ αποτελείται απο ανθρώπους που βάζουν πάνω απ όλα το άθλημα και όχι το συμφέρον της ομάδας τους.

Η ομάδα με την οποία συνεργάζομαι ως προπονητής,ο Θησέας Πατρών,έχει παίξει 4 όλοκληρα παιχνίδια στο πρωτάθλημα παμπαίδων,το τελευταίο στις 28 Φεβρουαρίου. Δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να κρατήσω σε εγρήγορση τους αθλητές μου σ' αυτό-στην κυριολεξία-μαραθώνιο πρωτάθλημα. Αν και κατά 90% είμαστε δεύτεροι στον ομιλό μας γεγονός που οδηγεί στην επόμενη φάση, πήρα την δειλή απόφαση και εισηγήθηκα στο Δ.Σ της ομάδας μου την παραίτηση απο την συνέχεια του πρωταθλήματος των παμπάιδων, εισήγηση που έγινε τελικά αποδεκτή. Δεν έχω την ικανότητα να προπονώ παιδιά 12-15 χρονών με 39 βαθμούς κελσίου. Θα ζητήσω και απο την ομάδα του Γ.Σ. Αργους να παραιτηθεί και αυτή οπότε αυτομάτως η δεύτερη θέση θα ανήκει στην ομάδα του κ.Σπυράκου. Και τότε θα έχει γράψει ιστορία! Οπως άλλωστε γράφει κάθε χρόνο στην ένωση μας με την εύρυθμη λειτουργία ολων των πρωταθλημάτων.Φέτος μάθαμε μια νέα ορολογία,παιχνίδια ανευ σημασίας.Χρωστας παιχνιδια αλλα η κλήρωση γίνεται για την επόμενη φάση. Είσαι πρώτος κ πάιζεις με τον τελευταίο; άνευ σημασίας δεν εχει νόημα να γίνει το παιχνίδι.

Περιμένω με αγωνία να έρθει η κλήρωση των πρωταθλημάτων τον Σεπτέμβρη για να δω για 4η συνεχόμενη χρονιά πρώτη αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος το παιχνίδι Παμβοχαικος-Θησέας. Στην 7h συνεχόμενη θα αρχίσω να πιστεύω ότι υπάρχουν ζεστά μπαλάκια στις κληρώσεις. Η ΕΟΠΕ ζητά προτάσεις για την βελτίωση του αθλήματος απο τα σωματεία. Θα της πρότεινα λοιπόν ένα ηλικιακό πρωτάθλημα σε βάθος 4ετιας που θα παίζεται ο πρώτος γύρος όταν τα παιδιά είναι παμπαίδες,ο ΄β γύρος όταν είναι παίδες και το φαιναλ-4, γιατί αυτό μας καιει όλους ποιός θα βγει πρώτος, όταν γίνουν έφηβοι.Να το αναθέσει δε να το διοργανώσει η ένωση μας,είμαι σίγουρος οτι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!Και αν δεν τα καταφέρει να το ολοκληρώσει, γιατι και αυτό εινα πολύ πιθανό ,να ζητήσει αλλη μια 4ετια όπως κάνουν άλλωστε και οι κυβερνήσεις του τόπου μας.

Αθλητικούς χαιρετισμούς στις ομάδες της ένωσης μας που θα κληθούν 15-20 Ιουλίου να παίξουν το φάιναλ-4 αυτού του φανταστικού πρωταθλήματος των παμπαίδων!Έμενα που με έχει βαρέσει η ζέστη κατακούτελα θα με βρέιτε σε κάποια παραλία».


Με εκτίμηση
Γιώργος Νικολακόπουλος
προπονητής Θησέα Πατρών

7 σχόλια

  • Comment Link Ουδέτερος Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 14:17 posted by Ουδέτερος

    Σίγουρα αποδεκτό να διαφωνούν κάποιοι σχολιάζοντες, όμως από κανέναν δε διαβάζω να απαντούν στα γραφόμενα της επιστολής. Θεωρώ μη ώριμο και εκτός θέματος η απάντηση να περιορίζεται σε επίθεση σε μέλη ή στο ίδιο το σωματείο του Θησέα, από τη στιγμή που αυτός ο τρόπος απάντησης ουσιαστικά δε δίνει απαντήσεις. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ με την ανακοίνωση, θα ήθελα να διαβάσω μια απάντηση βασισμένη σε επιχειρήματα. Αυτό θα ήθελε και κάθε ουδέτερος παρατηρητής.
    Νομίζω κάθε μέλος σωματείου, κάθε αθλητής και κάθε γονέας θα ήθελε μια απάντηση στο γιατί τα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων κάθε χρόνο καταλήγουν σε παρωδία, καθώς είναι ανυπόφορο για τους για τους θεατές να βρίσκονται σε ένα κλειστό γήπεδο Ιούλιο, πόσο μάλλον για τους ίδιους τους αθλητές.

  • Comment Link ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΧΑΣ Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 05:16 posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΧΑΣ

    Γιώργο ωραία η φωτογραφία σου στην σελίδα του ΘΗΣΕΑ στο διαδίκτυο, με την ομάδα των Παγκορασίδων που αγωνίστηκε στις 16 & 18 Ιουνίου με ΑΙΟΛΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, παρόλο που μας έπιασε το καλοκαίρι και όλα τα πρωταθλήματα στις άλλες Ενώσεις έχουν ολοκληρωθεί.
    Ένα είχατε κερδίσει θα αποχωρούσατε από το πρωτάθλημα μετά από εισήγησή σου ή θα συμμετείχατε;
    Επειδή όμως στο Παμπαίδων δεν έχετε καμία τύχη, όπως και πέρυσι άλλωστε, προβαίνεις σ’ αυτή την ενέργεια.
    Γιατί είναι γνωστό στους κύκλους μας ποιους σκοπούς εξυπηρετείς.
    Θέλεις απλά να διαβάλεις τον πρόεδρο και γραμματέα της ΕΣΠΕΠ που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο του ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ στην ΕΟΠΕ, στην αντιπαράθεση που θα έχει με το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο πρόεδρο Γιώργο Διονά.
    Λαγός του είσαι. Με την ελπίδα να πετύχεις μετά και την επιστροφή στην ΕΣΠΕΠ του ΜΑΚΡΗ Ν., αλλά και την ΣΚΟΥΒΑΚΗ να διεκδικεί την προεδρία της Ένωσης.

  • Comment Link ΜΠΟΓΟΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 04:56 posted by ΜΠΟΓΟΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΣ

    Καλά βρε Δαρείε, όταν πέρυσι το final four έγινε στις 28/6/2015 και η προκήρυξη της ΕΣΠΕΠ έλεγε ότι το πρωτάθλημα Παμπαίδων κατά το άρθρο 14 (σελίδα 9) θα τελείωνε στις 17/5/2015 γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε;
    Γιατί συμμετείχατε στην διεξαγωγή που έγινε στο Βραχάτι;
    Γιατί δεν κάνατε καμία διαμαρτυρία τότε σαν ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ή και σαν προπονητής μετά ώστε να μην επαναληφθεί στο μέλλον;
    Απλά μούγκα στην στρούγκα του Βλάση εκεί στην Ταραμπούρα.

  • Comment Link Μινωταυρος Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 15:22 posted by Μινωταυρος

    Η προεδρος σου που ειναι ταμιας της ΕΝΩΣΗΣ εχει φροντισει για την εγκαιρη διεξαγωγη των αγωνων; Η μηπως εχει αναβαλει αγωνες του σωματειου σου για τις παγκορασιδες;

  • Comment Link Aπόστολος Σπυράκος Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 14:45 posted by Aπόστολος Σπυράκος

    Στις επιλογές μου δεν είναι να απαντώ και να τοποθετούμε μέσω αυτής της διαδικασίας, αλλά θα το κάνω γιατί δεν μου αρέσει να δημιουργούνται εντυπώσεις και να προβάλλετε μόνο η μια πλευρά.
    Βέβαια θα περίμενα ο εκλεκτός που διαχειρίζεται τις επιστολές - καταγγελίες να είναι πιο προσεκτικός και να μην προβαίνει στην ανάρτηση αυτώ, χωρίς να διασταυρώσει πρώτα τα καταγγελόμενα ως προς το αληθές αυτών.
    κ. προπονητά του Θησέα Πατρών δυστυχώς για άλλη μια φορά βλέπετε φαντάσματα, βλέπετε σικέ κληρώσεις, όταν παρόντες στις κληρώσεις βρίσκονται εκπρόσωποι ενδιαφερόμενων Σωματείων, αλλά και άλλα μέλη της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΠ, αλλά εσείς το μόνο φάντασμα που βλέπετε λέγετε Σπυράκος και θα το βλέπετε για αρκετό καιρό ακόμη.
    Είστε το μοναδικό Σωματείο που διαμαρτύρεστε προφανώς για τον τύπο, για να μην αναφερθούμε στα του οίκου σας,
    Αυτά θα τα πούμε εκεί που πρέπει να τα πούμε, στο Δ.Σ. και όχι στα site και στα καφενεία.
    Αλήθεια ο Σύλλογος σας όπου εργάζεστε ως προπονητής συντάσετε με την επιστολή σας ή έχει άλλη άποψη;
    Η πρόεδρος του Συλλόγου σας, η οποία τυχαίνει να είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ είναι στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., η διαφέρει από αυτούς;
    Τελειώνοντας οφείλω να σας ενημερώσω ότι, επειδή στην επιστολή σας χρησιμοποιείται εκφράσεις οι οποίες θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια μου και οι οποίες είναι ποινικά κολάσιμες, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

    Σπυράκος Απόστολος
    Μέλος Δ.Σ. & Γραμματέας Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΠ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ