Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-05-2016 13:18

Πρωταθλήτρια παμπαίδων η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ αφού επικράτησε με 3-0 του ΑΟΠ Κηφισιά στον τελικό που έγινε στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς.

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο σετ του μεγάλου τελικού. Οι «κιτρινόμαυροι» με «όπλο» τους το καλό σερβίς, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή της Κηφισιάς. Με ένα σερί 9 πόντων η ομάδα του Ζαν Πιερ Σάγια μετέτρεψε το 6-5 σε 6-14 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να επανέλθει στην διεκδίκηση του σετ με συνέπεια η ΑΕΚ να το κατακτήσει με 11-25.

Διαφορετική ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ. ΑΟΠ Κηφισιάς και ΑΕΚ πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το 12-12. Σε εκείνο το σημείο ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα τριών πόντων 12-15. Στη συνέχεια η ΑΕΚ επέβαλε το παιχνίδι της και έφτασε την διαφορά στους εννέα πόντους 14-23. Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου αντέδρασαν και μείωσαν σε 17-23, όμως η ΑΕΚ κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 17-25.

Οι παίκτες του δικεφάλου στο τρίτο σετ μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 4-10. Ο προπονητής της Κηφισιάς Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου κάλεσε τάιμ άουτ, με σκοπό να ηρεμήσει τους παίκτες. Η ΑΕΚ με καλές επιθέσεις αύξησε την διαφορά στους 9 πόντους 6-15.

Στη συνέχεια ο ΑΟΠ Κηφισιάς πίεσε στο σερβίς και με ένα σερί 5-0 μηδέν μείωσε σε 11-15, «αναγκάζοντας» τον προπονητή της ΑΕΚ να καλέσει τάιμ άουτ. Η Κηφισιά συνέχισε την αντεπίθεσή της και με άσσο μείωσε σε 14-17 ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο. Οι «κιτρινόμαυροι» πιο ψύχραιμοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας 16-23. Η ομάδα των βορείων προαστίων μείωσε σε 19-23 αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδισε το σετ με 20-25 κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Στον μικρό τελικό η Παλλήνη νίκησε τον Πανερυθραϊκό με 3-1.

Την απονομή των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες(ΑΕΚ, ΑΟΠ Κηφισιάς και Παλλήνη) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης.


Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-17, 25-20)

Διαιτητές: Ράντζιου Παναγιώτα, Κουτσομπόρης Τάσος, Ρούσσος Ιωσήφ.

ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Τάσος Σωνάκης, Νικηφόρος Γκότσης, Πάρης Σπηλιοτόπουλος, Δημήτρης Παπασωτηρίου, Θοδωρής Γαλούνης, Κώστας Λούβαρης, Αλέξανδρος Μπαλίνης, Νίκος Καρακουλάκης, Νίκος Καλαϊντζάκης, Ραφαήλ Δεληγιάννης, Γιώργος Κίτσος, Παύλος Κοροβέσ

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπακωνσταντίνου): Χρήστος Κεράνης, Θοδωρής Ζουρνατζής, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γιάννης Ροβιθάκης, Νίκος Αντωνόπουλος, Βασίλης Γαστεράτος, Κώνσταντίνος Τηρήτας, Γιώργος Σιδέρης, Γιάννης Μεταξάς, Μιχάλης Μυκωνιάτης, Λάμπρος Μερκουδάκης, Κωνσταντής Σέρβης