1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-05-2016 13:18

Πρωταθλήτρια παμπαίδων η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ αφού επικράτησε με 3-0 του ΑΟΠ Κηφισιά στον τελικό που έγινε στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς.

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο σετ του μεγάλου τελικού. Οι «κιτρινόμαυροι» με «όπλο» τους το καλό σερβίς, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην υποδοχή της Κηφισιάς. Με ένα σερί 9 πόντων η ομάδα του Ζαν Πιερ Σάγια μετέτρεψε το 6-5 σε 6-14 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Η Κηφισιά δεν μπόρεσε να επανέλθει στην διεκδίκηση του σετ με συνέπεια η ΑΕΚ να το κατακτήσει με 11-25.

Διαφορετική ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ. ΑΟΠ Κηφισιάς και ΑΕΚ πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το 12-12. Σε εκείνο το σημείο ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα τριών πόντων 12-15. Στη συνέχεια η ΑΕΚ επέβαλε το παιχνίδι της και έφτασε την διαφορά στους εννέα πόντους 14-23. Οι παίκτες του Κωνσταντίνου Παπακωνσταντίνου αντέδρασαν και μείωσαν σε 17-23, όμως η ΑΕΚ κατέκτησε και το δεύτερο σετ με 17-25.

Οι παίκτες του δικεφάλου στο τρίτο σετ μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 4-10. Ο προπονητής της Κηφισιάς Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου κάλεσε τάιμ άουτ, με σκοπό να ηρεμήσει τους παίκτες. Η ΑΕΚ με καλές επιθέσεις αύξησε την διαφορά στους 9 πόντους 6-15.

Στη συνέχεια ο ΑΟΠ Κηφισιάς πίεσε στο σερβίς και με ένα σερί 5-0 μηδέν μείωσε σε 11-15, «αναγκάζοντας» τον προπονητή της ΑΕΚ να καλέσει τάιμ άουτ. Η Κηφισιά συνέχισε την αντεπίθεσή της και με άσσο μείωσε σε 14-17 ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ζηρίνειο. Οι «κιτρινόμαυροι» πιο ψύχραιμοι πήραν προβάδισμα ασφαλείας 16-23. Η ομάδα των βορείων προαστίων μείωσε σε 19-23 αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδισε το σετ με 20-25 κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή παμπαίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Στον μικρό τελικό η Παλλήνη νίκησε τον Πανερυθραϊκό με 3-1.

Την απονομή των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες(ΑΕΚ, ΑΟΠ Κηφισιάς και Παλλήνη) πραγματοποίησε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Αχιλλέας Κουρέπης.


Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-17, 25-20)

Διαιτητές: Ράντζιου Παναγιώτα, Κουτσομπόρης Τάσος, Ρούσσος Ιωσήφ.

ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Τάσος Σωνάκης, Νικηφόρος Γκότσης, Πάρης Σπηλιοτόπουλος, Δημήτρης Παπασωτηρίου, Θοδωρής Γαλούνης, Κώστας Λούβαρης, Αλέξανδρος Μπαλίνης, Νίκος Καρακουλάκης, Νίκος Καλαϊντζάκης, Ραφαήλ Δεληγιάννης, Γιώργος Κίτσος, Παύλος Κοροβέσ

ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπακωνσταντίνου): Χρήστος Κεράνης, Θοδωρής Ζουρνατζής, Γιώργος Βλαχόπουλος, Γιάννης Ροβιθάκης, Νίκος Αντωνόπουλος, Βασίλης Γαστεράτος, Κώνσταντίνος Τηρήτας, Γιώργος Σιδέρης, Γιάννης Μεταξάς, Μιχάλης Μυκωνιάτης, Λάμπρος Μερκουδάκης, Κωνσταντής Σέρβης


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ