1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2016 17:37

Τρίτη θέση και πρόκριση στο Πανελλήνιο Κορασίδων η Ελπίδα

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Την τρίτη και τελευταία μέρα του Φάιναλ Φορ Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ στο κατάμεστο γήπεδο του ΔΑΚ Πολίχνης "Αλ. Νικολαΐδης" στον δεύτερο αγώνα της ημέρας η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων με ολική ανατροπή νίκησε 3-2 τον Ναύαρχο Βότση και πήρε την τρίτη θέση μαζί με το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων “γεννημένη” νικήτρια με μέταλλο νικητή και χαρακτήρα, αν και έχασε το πρώτο σετ με 25-12, τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη μετά από 2 ώρες αγώνα. Αντιθέτως η ομάδα του Βότση αν και είχε την καλύτερη άμυνα από τις άλλες τρεις ομάδες και γενικά ένα καλό σύνολο δεν μπόρεσε να πάρει την τρίτη προνομιούχα θέση. Έκανε τρεις ήττες και οι δύο μάλιστα στο τάι μπρέικ.

Καλή η διαιτησία του Νίκου Κουκουμάκα και Εμμανουήλ Μπέλλου. Σημειωτής: Κώστας Μπατσιόλας.

Τα σετ: 3-2 (12-25, 19-25, 25-21, 25-21 και 15-8) σε 127'

ΕΛΠΙΔΑ: Παπάζογλου, Μήτσκου, Ιασωνίδου, Αρμουτσή, Κοκαβέση, Σουπιώνη, Σκεφαλέ, Χυτίρογλου, Σκλόπη, Τσιφλικιώτη, Αμπεριάδου, Καλομοίρη, Σαλαγκούδη, Δριντσούδη, Σκιαδά, Ευγενίδου, Σπυρίδωνος.
ΒΟΤΣΗΣ: Αντύπα, Πετροπούλου, Αλέξη, Κυριακίδου, Σαρλή, Κώστογλου. Πετρινόλη, Καβαλιεράτου, Νταντουλα, Ιορδανίδου, Θωμαϊδου, Λαζαρίδου, Λιούτα, Καλονικου. Προπονητής: Δημήτρης Βαλσαμίδης

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ