1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2016 13:22

Πανηγυρισμοί και το κύπελλο στον Πήγασο

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. 
Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των τεσσάρων ομάδων και των ομοσπονδιακών τεχνικών, πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ αναδείχθηκε το λίμπερο Δημήτρης Τζιαβράς του Πήγασου Πολίχνης. Την απονομή του επάθλου έκανε  ο Σωκράτης Τζιουμάκας, ομοσπονδιακός προπονητής.

 


Την τρίτη θέση κατέκτησε η Ελπίς Αμπελοκήπων που επικράτησε των Μουδανιών με σκορ 3 – 2 (22-25, 15-25, 25-21, 25-20 και 15-8).

Την απονομή του Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Πήγασου Πολίχνης  πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ κ. Βαγγέλης Ντινόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς.

Την δεύτερη θέση και Αργυρό Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Αίαντα Ευόσμου. Την απονομή έκανε  ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ κ. Βαγγέλης Ντινόπουλος.

 Την τρίτη θέση και Χάλκινο Μετάλλιο η Ελπίς Αμπελοκήπων. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς.

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο ΠΟ Μουδανιών. Τα αναμνηστικά διπλώματα  απένειμε ο Άρης Γιαμακίδης, ομοσπονδιακός προπονητής.

Αναμνηστικά έπαθλα στους διαιτητές της διοργάνωσης.  Την απονομή πραγματοποίησε  το μέλος της ΚΕΔ Στάθης Βανδώρος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ