Εκτυπώστε τη σελίδα
08-02-2016 14:28

Πρώτο μετάλλιο για τους Νέους Βύρωνα

Οι Νέοι Βύρωνος κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ καθώς στο μικρό τελικό που έγινε στο γυμναστήριο «Στ.Καλαϊτζής» νίκησαν το Κολλέγιο Αθηνών με 3-0.

Είναι η πρώτη φορά που οι Νέοι Βύρωνος καταλαμβάνουν την 3η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων αποδεικνύοντας πως κάνουν καλή δουλειά και πέρα από τα τμήματα υποδομής των κοριτσιών.

Διαιτητές: Πρέντζας, Στάικος. Γραμματεία: Ακαρέπης.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-18, 26-24)

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Μολυβάς, Παπαδούρης): Βασιλακόπουλος, Μαγκαβέτσος, Ντούρης, Τσιμπούρης, Γαμβρέλλης, Νικολάου / Νικολακόπουλος (λ), Πυλαρινός, Τσεκούρας.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Μαρκάκης, Κουτσομύτης): Ριζάς, Κουτσομύτης Α., Χαλκούσης, Μήτσης, Γαζής, Παπαδήμας / Παπαναστασίου (λ), Τζουγκαράκης, Ρέμπης.

Το 11ο σήκωσε ο Πανερυθραϊκός στους εφήβους της ΕΣΠΑΑΑ

Ο Μάρκου MVP, τιμήθηκε από τον Δρίκο

 

Στη βασική φωτογραφία ο αρχηγός των Νέων Βύρωνος Θ.Νικολάου παρέλαβε το κύπελλο της 3ης θέσης και την προσωπική του διάκριση ως καλύτερος επιθετικός. Την απονομή έκανε η Ρόζα Κουτσούκου.

 

panerytraikos-titlos4.jpgpanerytraikos-titlos2.jpgpanerytraikos-titlos7.jpgpanerytraikos-titlos6.jpgsevdalis-kyriakis.JPGpanerytraikos-titlos8.jpgpanerytraikos-titlos3.jpgkoutsoukou-nikolaou.JPGkarras-zalmas.JPGdrikos-markou.JPGpanerytraikos-titlos1.jpgpanerytraikos-titlos5.jpg