1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2016 04:49

Ο Μάρκου MVP, τιμήθηκε από τον Δρίκο

O ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος έκανε την απονομή στον mvp του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ Π.Μάρκου του Πανερυθραϊκού. Καλύτερος πασαδόρος αναδείχτηκε ο Σεβδαλής που πήρε τη διάκριση του από τον Άγγελο Κυριακίδη.

Καλύτερος επιθετικός αναδείχτηκε ο Θ.Νικολάου των Νέων Βύρωνα που πήραν την 3η θέση και την απονομή έκανε η Ρόζα Κουτσούκου. Καλύτερο λίμπερο αναδείχτηκε ο Κ.Καρράς του Πανελληνίου και παρέλαβε το βραβείο του από τον Νίκο Ζαλμά.

Οι παίκτες του Πανερυθραϊκού μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία τους, πέταξαν στον... ουρανό τον προπονητή τους Γρηγόρη Ρουσάκη και φωτογραφήθηκαν με τον υπεύθυνων της ανάπτυξης του Πανερυθραϊκού, Θανάση Μαργαρίτη ο οποίος πήρε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του που ήταν πριν δύο ημέρες.

 Το 11ο σήκωσε ο Πανερυθραϊκός στους εφήβους της ΕΣΠΑΑΑ

 

panerytraikos-titlos4.jpgpanerytraikos-titlos2.jpgpanerytraikos-titlos7.jpgpanerytraikos-titlos6.jpgsevdalis-kyriakis.JPGpanerytraikos-titlos8.jpgpanerytraikos-titlos3.jpgkoutsoukou-nikolaou.JPGkarras-zalmas.JPGdrikos-markou.JPGpanerytraikos-titlos1.jpgpanerytraikos-titlos5.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ