Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2015 14:02

Οι παμπαίδες του Κοροίβου με τον Γεράνιο

Προσκεκλημένος των υποδομών του Κόροιβου Αμαλίαδος ο ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ Σταύρος Γεράνιος επισκέφτηκε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου την πόλη της Ηλείας όπου πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του προπόνηση του τμήματος παμπαίδων.


Για 2 ώρες οι 13 νεαροί αθλητές άκουγαν προσεκτικά και εκτελούσαν τις ασκήσεις βασικής  τεχνικής και διδάχθηκαν τακτικές στο μπλοκ -άμυνα.Η επίσκεψη του Ομοσπονδιακού Προπονητή στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ βασίζεται στην εξεύρεση νέων ταλαντούχων αθλητών, στη παρακολούθηση -εξέλιξη των αθλητών του Κόροιβου πού είναι επιλεγμένοι αλλά και στη προώθηση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ . Γεράνιος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους παράγοντες της ομάδας κ.Σάκκο και Αιβαλιώτη ,το τεχνικό επιτελείο κ.Γκρουμούσα,Σωτηρόπουλο,Παναγιωτόπουλο, αλλά και ανθρώπους από το τμήμα μπάσκετ ανδρών του Κόροιβου που είχαν προπόνηση ενώ εγκάρδια συνομιλία υπήρξε με τον φίλο και πατρινό γυμναστή,Κώστα Ντούβα.

Η διοίκηση του Κόροιβου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση που λέει τα εξής :"Με χαρά οι παμπαίδες του τμήματος βόλεϊ του κόροιβου αμαλιάδας υποδέχτηκαν τον ομοσπονδιακό προπονητή των κλιμακίων της εθνικής ομάδας Σταύρο Γεράνιο που τους μυήσε στα μυστικά του αθλήματος .Η διοίκηση του Κόροιβου ευχαριστεί θερμά τον Σταύρο Γεράνιο για την προσφορά του προς τον σύλλογο μας και το άθλημα γενικότερα."