1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2015 14:49

Απολογισμός ΕΣΠΕΔΑ για το κλιμάκιο παμπαίδων

Με δελτίο Τύπου η ΕΣΠΕΔΑ ενημερώνει για την δραστηρίότητα κλιμακίου της προεθνικής ομάδας παμπαίδων που λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σπύρου Κυριακάκη και έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με τον σχεδιασμο της Ε.Ο.Π.Ε. οι αθλητές που μπορούν να πάρουν μέρος είναι γεν. 2001-2002-2003 που αποτελούν το κλιμάκιο της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α. Έχουν καταγραφεί 15 αθλητές ξεκινώντας στις 28-4 που έγιναν μετρήσεις ύψους-βάρους,ύψος χεριών-άνοιγμα χεριών. Στις 20-5,24-6,15-10,17-11 πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις των αθλητών στο γήπεδο Μελινα Μερκούρη. Οι προπονήσεις που έγιναν μέχρι τώρα περιλαμβάνουν ασκήσεις βασικής τεχνικής με σκοπό τη βελτίωση σε πάσα δάκτυλα-μανσέτα(μετακινήσεις-μεταβιβάσεις-τροχιές-ακρίβεια). Επίσης ασκήσεις βασικής τεχνικής για επίθεση-σερβίς. Οι προπονήσεις είναι διάρκειας 1:30 λεπτών,παρών ηταν ο β'αντιπροεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και υπεύθυνος ανάπτυξης Κος Παναγιώτης Γιώτης και ο ομοσπονδιακος προπονητής Νικος Ζαλμας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π για την παραχώρηση του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και να στηρίζει το έργο του προπονητή που διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τον προσωπικό του χρόνο – και τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως για αυτό – προκειμένου να ενισχύσει και να διαδώσει το άθλημα του βόλεϊ στους μικρούς αθλητές και να συμβάλει τα μέγιστα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του αθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ