Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
23-11-2015 14:49

Απολογισμός ΕΣΠΕΔΑ για το κλιμάκιο παμπαίδων

Με δελτίο Τύπου η ΕΣΠΕΔΑ ενημερώνει για την δραστηρίότητα κλιμακίου της προεθνικής ομάδας παμπαίδων που λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του προπονητή Σπύρου Κυριακάκη και έχει ως εξής:
«Σύμφωνα με τον σχεδιασμο της Ε.Ο.Π.Ε. οι αθλητές που μπορούν να πάρουν μέρος είναι γεν. 2001-2002-2003 που αποτελούν το κλιμάκιο της Ε.Σ.Π.Ε.Δ.Α. Έχουν καταγραφεί 15 αθλητές ξεκινώντας στις 28-4 που έγιναν μετρήσεις ύψους-βάρους,ύψος χεριών-άνοιγμα χεριών. Στις 20-5,24-6,15-10,17-11 πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις των αθλητών στο γήπεδο Μελινα Μερκούρη. Οι προπονήσεις που έγιναν μέχρι τώρα περιλαμβάνουν ασκήσεις βασικής τεχνικής με σκοπό τη βελτίωση σε πάσα δάκτυλα-μανσέτα(μετακινήσεις-μεταβιβάσεις-τροχιές-ακρίβεια). Επίσης ασκήσεις βασικής τεχνικής για επίθεση-σερβίς. Οι προπονήσεις είναι διάρκειας 1:30 λεπτών,παρών ηταν ο β'αντιπροεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. και υπεύθυνος ανάπτυξης Κος Παναγιώτης Γιώτης και ο ομοσπονδιακος προπονητής Νικος Ζαλμας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π για την παραχώρηση του γηπέδου Μελίνα Μερκούρη.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια και να στηρίζει το έργο του προπονητή που διαθέτει τις γνώσεις, την εμπειρία και τον προσωπικό του χρόνο – και τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως για αυτό – προκειμένου να ενισχύσει και να διαδώσει το άθλημα του βόλεϊ στους μικρούς αθλητές και να συμβάλει τα μέγιστα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του αθλήματος».