1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-09-2015 13:06

Η «ΑΣΠ Κόρινθος» μαθαίνει βόλεϊ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις στις Ακαδημίες της Κορίνθου.
Προπονητές είναι η κ. Βατουσιάδη και ο κ. Ηλιόπουλος. Καθημερινά γίνονται προπονήσεις στο κλειστό της Κορίνθου και στο 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου.
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
694 6537 192 κ. Ηλιοπουλος
694 6151 589 κ. Βατουσιαδη

Σχετικά άρθρα

  • Στην Κόρινθο θα πασάρει η Άντεια Τσιγαρίδα
    Metά την Έλενα Γεωργιάδου, η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοίνωσε την απόκτηση της 25 χρονης (1μ70) πασαδόρου, Άντειας Τσιγαρίδα, η οποία έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Αμπελόκηπους, Αμαζόνες, Πανιώνιο..
  • Κόρινθος: Ανανέωσε η Κατερίνα Ελευθερίου
    Την παραμονή της 22 χρονης (1μ80) ταλαντούχας κεντρικής, Κατερίνα Ελευθερίου γνωστοποίησε η Κόρινθος ενόψει της νέας Πρι Λιγκ. Η ανακοίνωση του ΑΣΠ για την Ελευθερίου που συνεχίζει στην γυναικεία ομάδα για 8η χρονιά, αναφέρει:
  • Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ευρυάλης
    Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών πραγματοποίησε την  περσμένη Κυριακή 15/12 η ομάδα της Ευρυάλης. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της Ευρυάλης Διονύση Δραγώτη και με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Παναγιώτη Χαμπίπη.
  • Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου Υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα
    Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου, ο οποίος για πολλές δεκαετίες ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα και έχει αναδείξει πολλές αθλήτριες, αναλαμβάνει απο φέτος υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα.
  • Δωρεάν προπονήσεις σε αγόρια και κορίτσια από τον Α.Ο.ΠΕ. Μοσχάτου
    Η Α.Ο.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ προσφέρει σε κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου, τη δυνατότητα να γυμνασθούν-προπονηθούν εντελώς δωρεάν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ