Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-08-2015 14:27

Η Μπερμπέρογλου στα ταλέντα του ΑΟ Πολυγύρου

Στην Εύη Μπερμπέρογλου εμπιτεύεται ο ΑΟ Πολυγύρου την τύχη των νέων ταλέντων του. Η ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψή της Μπερμπέρογλου που έχει εμπειρεία στην προπονητική προσφέροντας τις υπηρεσίες της στις Ακαδημίες του Ηρακλή, του Απόλλων Καλαμαριάς, του ΒΑΟ και πέρυσι προπονούσε το τμήμα Παμπαίδων του Άρη Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση

Ο ΑΟΠ ανακοινώνει την συνεργασία του με την προπονήτρια βόλεϊ Εύη Μπερμπέρογλου η οποία θα προπονεί τα τμήματα Junior και Παγκορασίδων-Κορασίδων Βόλεϊ του ΑΟΠ.

Η Εύη είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στο βόλεϊ. Είναι επίσης εν ενεργεία αθλήτρια βόλεϊ και αγωνίζεται στη θέση της Πασσαδόρου στην Α2 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα του ΔΑΣΩ. Έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή στην Α1 Εθνική Κατηγορία από τις Ακαδημίες του οποίου προέρχεται.

Τις προηγούμενες σεζόν πρόσφερε τις προπονητικές υπηρεσίες της στις Ακαδημίες του Ηρακλή, του Απόλλων Καλαμαριάς, του ΒΑΟ και πέρυσι προπονούσε το τμήμα Παμπαίδων του Άρη Θεσσαλονίκης.

Τις ερχόμενες μέρες η νέα μας coach θα έχει την πρώτη συνάντηση με τα κορίτσια του τμήματος Παγκορασίδων – Κορασίδων του ΑΟΠ μέσα στο γήπεδο.

Ο ΑΟΠ καλωσορίζει την Εύη στον Όμιλο και της εύχεται καλή συνεργασία και επιτυχία στο έργο της.

Σχετικά άρθρα