1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-07-2015 13:50

Η Οικονόμου στις ακαδημίες της Αργυρούπολης

Με την Κατερίνα Οικονόμου στην ανάπτυξη θα πορευθεί η Αργυρούπολη όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος. Η Οικονόμου που τις προηγούμενες ημέρες αποχώρησε από τον Πήγασο Νέου Κόσμου θα αναλάβει τις παγκορασίδες του ΑΟΝΑ

 

 

Η ανακοίκωση


Η Διοίκηση του τμήματος πετοσφαίρισης του ΑΟΝ Αργυρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια Κατερίνα Οικονόμου.


Η Κατερίνα Οικονόμου είναι γεννημένη το 1972 είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομίας & Διοίκησης των ΤΕΙ Αθηνών, και είναι κάτοχος διπλώματος προπονήτριας πετοσφαίρισης Β κατηγορίας, με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος εως και Α2 Εθνική κατηγορία.

Υπήρξε αθλητρία στις ομάδες ΑΓΣ Ιωαννίνων, Πειραικός, Μοσχάτο, Ίρις, και ΑΠΣ Πήγασος, με συμμετοχή στην Προ-Εθνική Κορασίδων Ηπείρου ως αρχηγός για 3 έτη.

Η Κατερίνα θα αναλάβει τα τμήματα των Παγκορασίδων με σκοπό και στόχο να υλοποιήσει το αναπτυξιακό όραμα και συνάμα το στοίχημα της διοίκησης του τμήματος πετοσφαίρισης για την ανάπτυξη των υποδομών. Στο πρόσωπο της Κατερίνας βρήκαμε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό, που μαζί με το οργανωτικό πλαίσιο και τη διαρκή διοικητική υποστήριξηευελπιστούμε σε σημαντικές και αναγνωρίσιμες προοπτικές ανάπτυξης για της αθλήτριες του τμήματος.

Καλοσωρίζουμε την Κατερίνα στην αθλητική οικογένεια του ΑΟΝΑ, και υποσχόμαστε οτι θα είμαστε δίπλα της στην επιτυχία αλλά και στα δύσκολα.

Προπονητική Εμπειρία

2008-2010 Ακαδημίες του ΑΠΣ Πήγασος
2013-2015 Αναπτυξιακά τμήματα του ΑΠΣ Πήγασος
2008-2010 Γυναικεία ομάδα ΑΠΣ Πήγασος (Άνοδο στην Β ΕΣΠΑΑΑ)
2011-2012 Ανδρική ομάδα ΑΠΣ Πήγασος (Άνοδο  στην Β΄ Εθνική)
2012-2013 Ανδρική ομάδα ΑΠΣ Πήγασος (κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ)
2013-2014 Ανδρική ομάδα ΑΠΣ Πήγασος  (Άνοδος στην Α2 Εθνική κάτήγόρία)
2014-2015 Ανδρική ομάδα ΑΠΣ Πήγασος  (Α2 Εθνική κάτήγόρία)



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ