1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
27-06-2015 22:51

Στο camp της ΑΕΚ η Φαίη Κουνάδη

Το παρών στην τελευταία ημέρα του Volley Camp στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε η παίκτρια της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ, Φαίη Κουνάδη.
Η αθλήτρια της ΑΕΚ είχε με την σειρά της την ευκαιρία να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με τις μικρές αθλήτριες. Στην πρώτη φάση συμμετείχαν πάνω από 60 παιδιά που πέρασαν δημιουργικά τις ημέρες του καλοκαιριού λειτουργώντας στα πρότυπα ενός αθλητικού σχολείου με το κάθε γκρουπ να περνάει από όλα τα στάδια εκμάθησης. Μέσα από τέτοιου είδους διοργανώσεις οι προπονητές ευελπιστούν να αναδειχτούν και νέα ταλέντα τα οποία και θα ενταχθούν στα «κιτρινόμαυρα» τμήματα των ακαδημιών βόλεϊ. Το camp περιλαμβάνει: Προπόνηση, θεωρητικά μαθήματα, βίντεο ανάλυσης επιδεξιοτήτων από την προπονητική ομάδα. Διπλώματα, αναμνηστικά, report αξιολόγησης. Snack γεύμα, αναψυκτικά, νερά. Διοργάνωση τουρνουά μεταξύ των συμμετεχόντων. Επίσκεψη προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού. Προπονητές είναι οι: Πρώτος προπονητής: Μανώλης Ρουμελιώτης: Βοηθοί οι: Γιάννης Κραβαρίτης, Μάκης Μαργαρίτης, Σίλβια Ιβάνοβα.

Όλοι είναι προπονητές της ΑΕΚ σε γυναικείο τμήμα και ακαδημίες. Κόστος συμμετοχής 65 ευρώ ανά περίοδο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ