Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-05-2015 20:56

Προπονήσεις για τα κλιμάκια στην Πάτρα

Πλούσια δραστηριότητα παρουσιάζουν τα κλιμάκια του βόλεϊ αυτή την περίοδο σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου.Το ξεκίνημα για τις καινούργιες ηλικίες έγινε στο κλειστό γήπεδο της Παναχαϊκής στις 3 Μαΐου με η πρώτη ανοικτή συγκεντρωτική προπόνηση του κλιμακίου παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π για τον νομό Αχαΐας.

Υπεύθυνη προπονήτρια (Π.Ο.Π.) είναι η Σπυριδούλα Τριανταϕυλλοπούλου, η οποία με την βοήθεια του Σταύρου Γεράνιου, υπεύθυνου Π.Ο.Π της Ε.Ο.ΠΕ καταμέτρησε τις αθλήτριες.

Στην προπόνηση πήραν μέρος κορίτσια από τις εξής ομάδες της Αχαϊας:

Παναχαϊκή Γ.Ε.: 9 κορίτσια
AO Αστέρια Αχαΐας: 5 κορίτσια
ΑΕΠ Ολυμπιάδα: 15 κορίτσια
Αίολος: 2 κορίτσια
Ακαδημίες Πανεπιστημίου Πατρών: 2 κορίτσια

Εκτός από την προπόνηση τεχνικής, πραγματοποιήθηκαν και σωματομετρικές μετρήσεις καθώς και κάποιες μετρήσεις ϕυσικής κατάστασης. Τα κορίτσια που καταμετρήθηκαν είναι γεννημένα το 2002- 2003 όπως και κάποια το 2004.

Το Σάββατο 9 Μαΐου συγκεντρώθηκαν τα αγόρια των σωματείων των Νομών Αχαΐας, Ηλείας,Ζακύνθου και Κεφαλληνίας στο κλειστό της Ολυμπιάδας και υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού κ. Σταύρου Γεράνιου 16 αθλητές των ηλικιών 2001 και 2002 καταγράφηκαν,μετρήθηκαν και προπονήθηκαν.

Οι αθλητές προέρχονται από τα εξής σωματεία: ΕΑΠ, Ολυμπιάδα, ΠΓΕ Θησέας, Απόλλων, Κόροιβος.

Την Κυριακή 10 Μαΐου έγινε συγκεντρωτική για κορίτσια στο γήπεδο του Πανεπιστημίου με την καθοδήγηση της Π.Ο.Π Ελένης Λεγάτου 20 αθλήτριες από σωματεία της Πάτρας,Αιγίου και Ναυπάκτου. Ο Περιϕερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Νανόπουλος στο πλαίσιο εϕαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. και της έναρξης λειτουργίας του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Παμπαίδων Κορινθίας – Αργολίδας της ΕΣΠΕΠ, πραγματοποιησε συγκεντρωτική Προπονήση από τα σωματεία των περιοχών Κορινθίας - Αργολίδας στο κλειστό Βέλου την Πέμπτη 14/05/2014.

Σκοπός των συγκεντρώσεων είναι μία πρώτη καταγραϕή των παιδιών που στο μέλλον μπορεί να απαρτήσουν προεθνικές και εθνικές ομάδες παγκορασίδων και παμπαίδων. Στη συνέχεια θα γίνουν προπονήσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου μαζί με τα τεστ αξιολόγησης,ώστε από τον Σεπτέμβριο να ξεκινήσουν εβδομαδιαίες προπονήσεις,για την βελτίωση της τεχνικής και τακτικής. Επίσης θα γίνονται συνέχεια μετρήσεις για να ελέγχεται η εξέλιξη των αθλητών-ριών.

boys espep klimakia