1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2015 12:05

Πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΚΕΛ οι κορασίδες της ΕΑΛ

Έπεσε η αυλαία του Final 4 κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ που έγινε στα Τρίκαλα το τριήμερο 17-19 Απριλίου. Μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε η Ε.Α. Λάρισας κατέκτησε το κύπελλο και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κερδίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι τον Ασκληπιό με 3-1.
Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού η οποία επιβλήθηκε του Λοκρού Αταλάντης με 3-1.

Γ.Σ. Αλμυρού-Λοκρός Αταλάντης  3-1

Τα σετ: 25- 11, 25-12, 22-25, 25-23

Συνθέσεις

Γ.Σ. Αλμυρού (Ξύδης Π.) Θέου Κ. Βαλουξή Μ. Πανταζή Ι. Ξάνθη Π. Νταλιάνη Π. Ξάνθη Ε. Καλογήρου Δ. Παπαδοπούλου Ε. Βουλτσίδη Σ. Χατζηκυριάκου Γ. Ζαντιώτη Θ. Παπακωνσταντίνου Α.

Λοκρός Αταλάντης (Μπουραμάς Γ.) Μανώλαινα Γ. Σταύρου Α. Λουκά Χ. Μπαρουξή Ε. Πρεφαντή Η. Σακελίου Ζ. Μπαμπάνη Ε. Παπαγεωργίου Ι. Φώκου Μ. Τσέρτου Κ. Παπανικολάου Ι. Καρατράντου Ε.

Ασκληπιός-Α.Ε. Λάρισας  1-3

Στο τελευταίο παιχνίδι που έκρινε τον πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδας η Ε.Α. Λάρισας ήταν αυτή που τελικά πήρε την νίκη με 3-1, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, και συγχρόνως το εισιτήριο για τα Προκριματικά του Πανελληνίου.

Τα σετ: 24-26, 25-16, 23-25, 22-25

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Βράκα Ρ. Αναγνώστου Ε.

Ε.Α. Λάρισας (Πνάκας Π.-Παπαστεργίου Σ.) Γερακώστα Ζ. Τσουκαλά Χ. Σταυροθεοδώρου Ε. Στατύρη Ε. Κοντονάσιου Δ. Γίτση Ε. Νταναβάρα Λ. Ζιάγκα Μ. Γεωργάκα Ν. Παπακώστα Β. Τάση Β. Έξαρχου Ε.

Μετά και τους τελευταίους αγώνες η κατάταξη των ομάδων

1. Ε.Α. Λάρισας
2. Ασκληπιός Τρικάλων
3. Γ.Σ. Αλμυρού
4. Λοκρός Αταλάντης

Μετά την λήξη των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες των μεταλλίων και του κυπέλου στον πρωταθλητή καθώς και οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητριών.

Καλύτερες αθλήτριες του Final 4 αναδείχτηκαν οι:
Πολυτιμότερη παίκτρια: Κοντονάσιου Δέσποινα της Ε.Α. Λάρισας
Καλύτερο Libero: Ζαντιώτη Θεοδώρα του Γ.Σ. Αλμυρού
Καλύτερη σέρβερ: Τόλλιου Ελένη του Α.Σ. Ασκληπιού
Καλύτερη μπλοκέρ: Παπαδοπούλου Ελευθερία του Γ.Σ. Αλμυρού
Καλύτερη επιθετικός: Τάση Βασιλική της Ε.Α. Λάρισας
Καλύτερη πασαδόρος: Κοντονάσιου Δέσποινα της Ε.Α. Λάρισας

Τα αναμνηστικά διπλώματα στους διαιτητές των αγώνων απένειμε ο κ. Τίκας Βασίλης μέλος του Δ.Σ. Της ΕΣΠΕΚΕΛ

Τα αναμνηστικά διπλώματα στους προπονητές των ομάδων έκανε ο πρόεδρος του Ασκληπιού κ. Γιαννούλης Γιάννης.

Την απονομή των αναμνηστικών στην 4η ομάδα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Γάτος Σπυρίδων

Την απονομή στην 3η ομάδα των αναμνηστικών και των μεταλλίων έκανε ο κ. Μπαλδώκας Γιώργος, μέλος της Διοίκησες της ΕΣΠΕΚΕΛ και πρόεδρος της αγωνοδίκου επιτροπής.

Την απονομή στην 2η ομάδα των αναμνηστικών και των μεταλλίων έκανε ο κ. Γακόπουλος Χρήστος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας

Την απονομή στην 1η ομάδα των αναμνηστικών και των μεταλλίων έκανε ο κ. Μπάρδας Ντίνος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Την απονομή του κυπέλου στην πρώτη ομάδα Ε.Α. Λάρισας έκαναν ο κ. Μπάρδας Ντίνος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο κ. Βογιατζής Χρήστος μέλος της Διοίκησης της ΕΟΠΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ