Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-04-2015 11:44

Η Ολυμπιάδα στο Πανελλήνιο μετά από 8 χρόνια

Μετά από 8 χρόνια η Ολυμπιάδα προκρίθηκε σε τελική φάση Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών και συγκεκριμένα στην τελική φάση του Πανελλήνιου παιδικού πρωταθλήματος. Μάλιστα οι «πορτοκαλί» για να προκριθούν έκαναν διπλή ανατροπή στη διάρκεια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.
Αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκαν από την ΕΑΠ 3-0 σετ, ακολούθως έφεραν τα πάνω-κάτω. Στην 2η αγωνιστική ήταν πίσω από τον Παμβοχαϊκό 2-0 και νίκησαν 3-2, ενώ στο φινάλε των αγώνων της ΕΣΠΕΠ έχασαν το πρώτο σετ από τον Θησέα και επικράτησαν 3-1 σετ (17-25, 25-21, 26-24, 25-18). Ετσι με απολογισμό δύο νίκες και μια ήττα η Ολυμπιάδα πήρε την 2η θέση και ακολούθησε την ΕΑΠ στα τελικά.

«Στα τελικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί σε δύο χρόνια, αφού ηλικιακά η δική μας ομάδα είναι μικρότερη σε σχέση με τους αντιπάλους» δήλωσε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Σταύρος Γεράνιος, που έχτισε σιγά-σιγά μέσα από δουλειά στις ακαδημίες την συγκεκριμένη φουρνιά των «πορτοκαλί» από το 2010 και έπειτα.

Στο ρόστερ της Ολυμπιάδας ανήκουν οι Γιάννης Μακρής, πασαδόρος-μαθητής Γ’ Γυμνασίου, Αλέξανδρος Ράπτης, ακραίος-μαθητής Γ’ Γυμνασίου, Φίλιππος Τίμπιλης, ακραίος-μαθητής Α’ Λυκείου, Γιάννης Μιχαλόπουλος, ακραίος-μαθητής Α’ Λυκείου, Σταύρος Κλειδέρης, διαγώνιος-μαθητής Β’ Λυκείου, Γιώργος Παναγόπουλος, κεντρικός-μαθητής Γ’ Λυκείου, Παντελής Λαμπρόπουλος, κεντρικός-μαθητής Γ’ Λυκείου, Χρήστος Αγγελακόπουλος, κεντρικός-μαθητής Β’ Λυκείου, Κώστας Πουλίδας, κεντρικός-μαθητής Α’ Λυκείου, Αλέξανδρος Αβράμης, ακραίος-μαθητής Γ΄Γυμνασίου, Θύμιος Σωτηρόπουλος, πασαδόρος-μαθητής Α’ Λυκείου, Χάρης Γαλάνης, πασαδόρος-μαθητής Β’ Γυμνασίου, Αγγελος Γαλάνης, λίμπερο-μαθητής Γ’ Γυμνασίου και ο βενιαμίν της ομάδας, Βαγγέλης Κανελλόπουλος, λίμπερο-μαθητής Α’ Γυμνασίου. Από αυτά τα παιδιά συμμετοχές στην πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είχε φέτος ο Αλέξανδρος Ράπτης και προπονήσεις έκαναν οι Σταύρος Κλειδέρης και Γιώργος Παναγόπουλος.

sportgame.gr