1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2015 12:20

Το «ευχαριστώ» της Σάντορίνης

Ο ΑΟ Θήρας ευχαρίστησε όσους βοήθησαν την ομάδα κορασίδων να φτάσει στην 3η θέση των Κυκλάδων
«Με αφορμή την πρόσφατη επιτυχία της ομάδας των κορασίδων του Α.Ο. Θήρας με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα βόλεϊ κορασίδων Κυκλάδων που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Σύρο, ο Α.Ο. Θήρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και υποστηρικτές του και ιδίως τους βασικούς χορηγούς της ομάδας, το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών «Κωτσόβολος Σαντορίνης» και προσωπικά τον κ. Μάρκο Ζώρζο και την εταιρία τροφοδοσίας «VITAE» και προσωπικά την κυρία Σαρέλη για την πολύ σημαντική υποστήριξή τους. 

Τους ευχαριστούμε που στάθηκαν δίπλα μας και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και την επόμενη αθλητική περίοδο.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όσους αφανώς και ανώνυμα υποστήριξαν οικονομικά και ηθικά το έργο μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα τα είχαμε καταφέρει.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους υποστηρίξατε την ομάδα μας, την ομάδα κορασίδων του Α.Ο. Θήρας, και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή τουριστική περίοδο.

Α.Ο. Θήρας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ