1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-02-2013 18:11

Πίτα και δύο συνεργασίες στον Θησέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Θησέας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο γήπεδό του στον ΄Αγιο Βασίλειο Πατρών.


Αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν και αντάλλαξαν ευχές.

Ανακοινώθηκαν δυο νέες συνεργασίες:
1. Με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ¨ΟΡΜΗ¨ ο οποίος έκανε χορηγία τρεις πλήρεις υποτροφίες καθώς και έκπτωση 50% στα καλοκαιρινά προπαρασκευαστικά τμήματα της Γ΄ Λυκείου για όλους τους αθλητές του ΘΗΣΕΑ . Επίσης για την επόμενη σχολική χρονιά θα ισχύσει σημαντικό ποσοστό έκπτωσης στα παιδιά του ΘΗΣΕΑ.
2. Με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού όπου εξειδικευμένοι επιστήμονες στους τομείς της λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και παιδοψυχολογίας θα παρέχουν τις συμβουλές και την υποστήριξη τους.

Ο κ. Χρήστος Μοσχόπουλος έκανε παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού προγράμματος goaly για online διαχείριση ακαδημιών. Ο ΘΗΣΕΑΣ είναι η μοναδική ακαδημία volley που έχει προμηθευτεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα και σύντομα όλοι οι γονείς θα μπορούν χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κωδικό να ενημερώνονται λεπτομερώς και online σε ότι αφορά τη φοίτηση των παιδιών τους στις ακαδημίες του ΘΗΣΕΑ (εργομετρικά, σωματομετρικά, παρουσίες, παρατηρήσεις προπονητών, οικονομικά κ.λπ.).

Στην πίτα υπήρχαν τρία φλουριά για τους μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου που το κάθε ένα αντιστοιχούσε σε μια πλήρη υποτροφία για όλα τα μαθήματα, χορηγία των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης ΟΡΜΗ και τέσσερα φλουριά για τους μαθητές Δημοτικού που κέρδισαν από μία συλλεκτική φόρμα του ΘΗΣΕΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κύριοι Νίκος Μακρής, γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και Γιάννης Καραπίτας, πρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ.ΠΕΛ/ΣΟΥ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ