1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2013 15:03

«Ανεβάσατε πολύ ψηλά τον πήχη»

Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο έδωσε η ΕΣΠΕΔΑ για την άψοχη διοργάνωση των τελικών του πρωταθλήματος Νεανίδων, αλλά και για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τις κυανέρυθρες.

«Ο Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. σας ευχαριστούν θερμά για την άψογη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων Α΄ φάση, στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής σας (Νέα Σμύρνη), το Σάββατο 2/2/13 και ευελπιστούν σε επόμενη συνεργασία στο μέλλον.


Είναι γεγονός ότι τα πάρα πολλά συγχαρητήρια που δεχτήκαμε, αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια που καταβάλατε, ώστε να παρουσιάσετε αυτή την τέλεια διοργάνωση. Ανεβάσατε πολύ ψηλά τον πήχη και είμαστε υποχρεωμένοι τις επόμενες διοργανώσεις, να καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που παρουσιάσατε το Σάββατο.
ΕΣΠΕΔΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, απέδειξαν ότι και εδώ στη Δ. Αττική, ξέρουμε και μπορούμε.

Επίσης σας συγχαίρουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και επάξια εκπροσώπηση της ΄Ενωσης, στη Β΄ φάση του Πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ