Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2013 13:19

«Τα παιδιά μόνα τους έφτασαν στο Final 4» (video)

Ο προπονητής της Άρτέμιδας Κορυδαλλού, Παναγιώτης Ζουπάνος, μετά και την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και μάλιστα χωρίς βοήθεια.

«Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Α1, κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αυτά τα παιδιά παίζουν στην Α2 γυναικών, με την προσθήκη της Βίκυς Αρβανίτη και της Σοφίας Καραθανάση. Πιστεύω ότι τα παιδιά θέλουν δουλειά ακομά. Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας και ο Γιώργος Σαραντέας, που τον ευχαριστώ γιατί έχει κάνει πολλά για αυτά τα παιδια, είναι μόνος του σε αυτό που κάνει. Με δουλειά και υπομονή θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα καταφέρουμε. Ήρθε μια τεταρτη θέση, συμμετοχή στο Final 4. Θέλω να τονίσω ότι αυτά τα παιδιά μόνα τους φτάσανε ως εδώ και για μένα είναι πάρα πολύ μετάλη επιτυχία».

Media

Σχετικά άρθρα

  • ‘Αρτεμις Κορυδαλλού: Επιθετική ενίσχυση με Ειρήνη Κακλαμάνου
    Μετά την ανανέωση με την κεντρική Χαρά Κανταρτζή, και την απόκτηση της νεαρής 15 χρονης (γεν.2008) πασαδόρου, Σμαράγδας Παρασκευοπούλου, η Άρτεμις Κορυδαλλού ανακοίνωσε την Ειρήνη Κακλαμάνου.
  • Περίπατος για τη Λαμία κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού
    Ο ΑΟ Λαμίας 2013 επικράτησε με περίπατο στο «Χαλκιοπούλειο» της νεανικής Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-0 σετ και πέτυχε το πρώτο τoυ φετινό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Pre League.
  • Σαραντέας: «Να αφήσουμε τις δάφνες της περασμένης τριετίας»
    Απογοητευμένος όχι τόσο από την ήττα αλλά από τη συνολική εμφάνιση της Άρτεμις Κορυδαλλού, στην πρεμιέρα της Πρι Λιγκ κόντρα στο Ναύαρχο Βότση με 3-0, εμφανίστηκε σε ανάρτηση του για το ματς ο Γιώργος Σαραντέας.
  • Η Άρτεμις Κορυδαλλού έχασε τον «πρόεδρο» της Τάκη Σπυριδάκη (Vd)
    Την απώλεια του προέδρου της, Τακη Σπυριδάκη, θρηνεί η Άρτεμις Κορυδαλλού.Ναι καλά διαβάσατε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έφυγε χθές από κοντά μας σε ηλικία 61 ετών,νικημένος από την επάρατη νόσο, ήταν ο κινηματογραφικός πρόεδρος του συλλόγου για τις ανάγκες της ταινίας «Αμόρε Μίο» που γυρίστηκε στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, το 2015.
  • Η Κατερίνα Ντούνη στην 'Αρτεμις Κορυδαλλού
    Η Κατερίνα Ντούνη είναι μια ακόμη ταλαντούχα αθλήτρια που θα στελεχώσει το νεανικό ρόστερ της Άρτεμις Κορυδαλλού τη νέα σεζόν στην Πρι Λιγκ. Η 19 χρονη αθλήτρια  (1μ80) θα αποτελέσει την τέταρτη κεντρική του συλλόγου, ο οποίος με ανακοίνωση του αναφέρει: