1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-03-2015 19:09

Το πρώτο εισιτήριο του τελικού πήγε στον Ηρακλή

Ο Ηρακλής είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, το φάιναλ φορ του οποίου διεξάγεται Καρπενήσι, καθώς στον ημιτελικό επικράτησε με 3-0 της ΕΑ Πατρών.
Οι νεαροί «κυανόλευκοι» του Χρήστου Πάτρα στο πρώτο σετ μετά το αρχικό 8-6, εκτόξευσαν τη διαφορά στο +9 (15-6) εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των Αχαιών φτάνοντας εύκολα στο 1-0.

Στο β' σετ η ΕΑΠ ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα μετατρέποντας το 2-2 σε 9-2 υπέρ της και μέχρι το 8-13 είχε τον έλεγχο του αγώνα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Γηραιός με όπλο το σερβίς του άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά ισοφαρίζοντας 17-17. Η ΕΑΠ διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το 21-22, ωστόσο εκεί συνεχόμενα λάθη επέτρεψαν στον Ηρακλ΄ξ

Πάτρας: «Αν και ξεκινήσαμε καλά, κάποια δικά μας λάθη έδωσαν δικαίωμα στην ΕΑΠ να φύγει στο σκορ στο β' σετ, αλλά εκεί δείξαμε χαρακτήρα. Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση και κυρίως από το γεγονός ότι κερδίσαμε με καθαρό σκορ».

Αντώνης Γεράνιος: «Το β' σετ ήταν το κομβικό σημείο του αγώνα γιατί εκεί χάσαμε τη διαφορά και την ψυχολογία. Υπήρχε αρκετό άγχος, δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε και ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ με το σερβίς του... Συγχαρητήρια στον Ηρακλή κι εμείς πλέον βλέπουμε το αυριανό ματς και την 3η θέση».

Τα σετ: 25-14, 25-22, 25-19

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας): Μούχλιας, Καπετανίδης, Κολτσιάκης, Τζιουμάκας, Κουκουμάκας, Ηλίας/ Τσιράκης (λ),Φωτιάδης, Μπούτος, Μπουράκης, Τσατσούλας

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Γεράνιος): Γεωργιόπουλος, Κάββουρας, Δρακόπουλος, Τσαρκατόγλου, Κανελλόπουλος/ Γιαννούτσος Καραγέωργος (λ), Ασημακόπουλος (λ), Μακρυγιάννης, Καραμπελέσης, Δρίβας, Λάτσης,

1 σχόλιο

  • Comment Link IRA FOR EVER Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 17:39 posted by IRA FOR EVER

    συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι πλέον ο μόνος λόγος για να είμαστε περήφανοι για το βόλει του συλλόγου. Ευτυχώς εδώ υπεύθυνοι είναι οι γονείς και οι προπονητές και δεν υπάρχουν Τσιργογιάννηδες, Μάκηδες και λοιποί άσχετοι που έχουν οδηγήσει όλα τα τμήματα είτε σε διάλυση είτε σε αφανισμό μέσω απανωτών υποβιβασμών. Με το καλό μάγκες την κούπα και με το καλό να ελευθερωθεί ο σύλλογός μας από τους ντεμέκ ηρακληδείς δυνάστες που τον οδηγούν εδώ και 3 χρόνια στην απόλυτη απαξίωση. Έξω από το Κατσάνειο όλοι εσείς που δεν ξέρετε τι κάνετε.Πίσω στις λέσχες σας και στις καφετέριές σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ