Εκτυπώστε τη σελίδα
12-02-2015 16:10

Πρωταθλητές ΕΣΠΕΔΕ οι έφηβοι της Άρτας

Πρωταθλητές Εφήβων στην ΕΣΠΕΔΕ είναι η Άρτα Volley που πέτυχε το 3χ3 στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης.

Η Άρτα που θα εκπροσωπήσει την Δυτική Ελλάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, νίκησε κατά σειρά την ΓΕ Μεσολογγίου με 3-0, τον ΑΟ Πρέβεζας με 3-0 και τον ΑΓΣ Ιωαννίνων με 3-1. Αυτή είναι η πρώτη επιτυχία της Άρτα στα αναπτυξιακά της τμήματα.

Οι αθλητές που συμμετείχανε σε όλη την προσπάθεια και φέρανε την ομάδα των Εφήβων στην 1η θέση και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι Πάνος Δημοθεόδωρος, Γεώργιος Σαλεμής, Αλμπιόν Χιούσας, Λάμπρος Αθανασίου, Γιάννης Μαραγγιανός, Κώστας Δραγατάκης, Φάνης Κομζιάς, Σάνκα Λεονάρντο, Ανδρέας Ρίζος και Πέτρος Καραμπάς.

Ο προπονητής της ομάδος Αποστόλης Πορτοβάρας είπε: «Τα παιδιά δουλέψανε σκληρά όλη την χρονιά και δικαίως κατακτήσανε την 1η θέση στο πρωτάθλημα Εφήβων. Ταυτόχρονα σχεδόν όλα έχουν συμμετοχή και στο πρωτάθλημα Ανδρών και αν παραμείνουν προσγειωμένοι έχουν μέλλον. Η πρώτη αυτή επιτυχία για το σύλλογό μας εύχομαι να είναι απαρχή πολλών επιτυχιών, αφού η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες είναι εξαιρετική και μετά από πολλά χρόνια δραστηριοποιούνται παιδιά Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού που ποτέ στην Άρτα δεν είχαμε. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου και εύχομαι να βρουν την ευκαιρία μέσα από τα μαθήματα να δουλέψουν πιο σκληρά για να πάμε ετοιμοπόλεμοι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου για μας θα είναι μια πραγματική γιορτή».