1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2015 11:32

Στέφανος Ρούμελης: «Φέτος ήταν η χρονιά μας» (video)

Ο προπονητής των εφήβων του Πανερυθραϊκού Στέφανος Ρούμελης, οδήγησε την ομάδα της Νέας Ερυθραίας στην κορυφή του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ και μιλώντας στο volleynews.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος περίμενε τέτοια υψηλή απόδοση.
«Παίξαμε πάρα πολύ καλά σήμερα, λαμβάνοντας υπόψην ότι έχουμε ένα σημαντικότατο πρόβλημα με την απώλεια του Θοδωρή Τσαδήμα (πήγε στην Λαμία) και έπρεπε να προσαρμοστούμε πάρα πολύ γρήγορα. Εκτός αυτού είχαμε και τραυματισμούς αλλά ήμασταν πολύ διαβασμένοι. Ο Πανελλήνιος είναι εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό προπονητή αλλά φέτος πραγματικά είχαμε μελετήσει και περίμενα ότι θα παίξουμε καλά».

Αν αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ: «Πολλά από αυτά τα παιδιά αν δουλέψουν έχουν μέλλον μπροστά τους, ο Βασίλης Κωστόπουλος, ο Κώστας Τοπαλίδης, ο Βασίλης Σεβδαλής και περιμένουμε πολλά από τον Χρήστο Φιλιππουπολίτη».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ