1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2015 02:12

Mε Παπάζογλου η Ελπίδα τέλειωσε σε 63 λεπτά

Χωρίς να πιεστεί και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει, η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας σημείωσε την 12η νίκη της σε 13 αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Νέο «θύμα» της ήταν ο Ερμής Δράμας, τον οποίο η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη νίκησε εύκολα με 3-0 σε 63 μόλις λεπτά. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση της Κατερίνας Παπάζογλου, που είχε επιστρέψει τραυματίας από τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Κορασίδων.

Η διεθνής ακραία αγωνίστηκε για ένα σετ και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, μία εβδομάδα πριν από το Final Four του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ όπου η Ελπίδα υπερασπίζεται τον τίτλο της.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-12, 25-16)

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Ιακωβίδου, Μ. Μπολέτου, Κ. Μπολέτου, Νώτη, Καλαντάντζε, Σεφεριάδου, Σουπιώνη (λ) - Παπάζογλου, Βουγιουκλίδου, Καρακατσιάνη, Πανταζή, Δροσοπούλου.

ΕΡΜΗΣ (Θεοδωρίδης): Καρατησίδου, Σαββίδου, Παρλόγλου, Κιουτσιούκη, Γαϊτανίδου, Παπαϊωάννου, Φωτεινόζογλου (λ) - Θεοδοσιάδου (λ), Μιχαηλίδου, Στάικου, Παυλίδου, Δερμεντζή.

* Στο μεταξύ, οι δύο επόμενες εβδομάδες θα είναι ένας πραγματικός «Γολγοθάς» για τις αθλήτριες της Ελπίδας, κάποιες από τις οποίες θα δώσουν επτά αγώνες σε δέκα μέρες. Η αρχή έγινε με τον αγώνα εναντίον του Ερμή και θα ακολουθήσουν οι δύο προημιτελικοί των Κορασίδων με τον Ναύαρχο Βότση (Δευτέρα 2/2 και Παρασκευή 6/2), ο εξ αναβολής αγώνας των δύο ομάδων για την Α2 Γυναικών (Τετάρτη 4/2), η αναμέτρηση της με τον Πιερικό στην Κατερίνη (Κυριακή 8/2) και οι δύο αγώνες του Final Four Νεανίδων στη Γέφυρα (Δευτέρα 9/2 και Τρίτη 10/2).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ