1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2015 12:53

Μπάχαλο στο φάιναλ-4 εφήβων της ΕΣΠΕΠ

Απίστευτο μπάχαλο δημιουργήθηκε πριν τον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ-4 της ΕΣΠΕΠ, ΕΑΠ-Παμβοχαϊκός, ο οποίος ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση. Ο λόγος;

Αρχικά η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί να γίνει εξ ολοκλήρου στο «κλειστό» της ΕΑΠ. Ομως λόγω της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου αποφασίστηκε τα παιχνίδια της πρώτης μέρας να γίνουν στο «κλειστό» της Παναχαϊκής, η οποία ζήτησε οικονομικό αντάλλαγμα. Πριν την έναρξη ο ταμίας της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Βασίλης Τσούνας και το μέλος της διοίκησης, Δημήτρης Φίλιας, ενημέρωσαν την Αγωνόδικο Επιτροπή ότι εάν δεν καταβληθεί το συμφωνηθέν αντίτιμο θα κλείσουν το γήπεδο και υπήρξε ο κίνδυνος ο δεύτερος ημιτελικός να ματαιωθεί!

Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής έλεγαν ότι είχαν ενημερώσει εγγράφως την ΕΣΠΕΠ για τα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου, ενώ οι της ΕΣΠΕΠ δήλωναν αναρμόδιοι. Τελικά ο δεύτερος ημιτελικός ξεκίνησε με καθυστέρηση, αφού ο ταμίας της ΕΑΠ, Τάκης Αντωνόπουλος, εγγυήθηκε ότι η ΕΑΠ θα καταβάλλει το ποσόν που απαιτούσε η Παναχαϊκή, ενώ και οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν καλή πίστη και συναινετική διάθεση.

«Εμείς είχαμε οργανώσει σωστά το φάιναλ-4, δεν κάνουμε διοργάνωση πρώτη φορά» είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ, Γιάννης Χλιός αφήνοντας αιχμές για την ΕΑΠ, αφού όπως έλεγε η ΕΑΠ είχε αναλάβει να διοργανώσει το φάιναλ-4 συνεπώς ήταν υπεύθυνη να ικανοποιήσει το αίτημα της Παναχαϊκής.

«Εμείς ενημερώσαμε εγγράφως την ΕΣΠΕΠ τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε όταν συμφωνήσαμε για την διοργάνωση του φάιναλ-4. Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για οικονομικές απαιτήσεις της Παναχαϊκής. Αν είχαμε ενημερωθεί για οικονομικές απαιτήσεις θα εξετάζαμε και αυτή την παράμετρο» είπε ο Τάκης Αντωνόπουλος κατηγορώντας την διοίκηση της ΕΣΠΕΠ για αδιαφορία.

* Στους ημιτελικούς σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: ΕΑΠ - Παμβοχαϊκός 3-0, Ολυμπιάδα Πατρών - Θησέας 3-0.

Πηγή: pelop.gr

5 σχόλια

  • Comment Link patrinos Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 20:20 posted by patrinos

    Προφανώς οι δύο πατέρες δεν είναι οι άγιοι πατέρες. Μάλλον θα είναι δύο από τους πατέρες του πελοποννησιακού βόλλευ για να ξέρουν τόσες λεπτομέρειες. Ρε έμποροι του αθλητισμού γιατί δεν βγαίνετε επώνυμα να μας ενημερώσετε να μάθουμε και εμείς οι κοινοί θνητοί, ποιοι ζήτησαν χρήματα, από ποιους τα ζήτησαν, ποιοι τα έδωσαν, ποιοι τα πήραν, από ποιους τα είχαν ζητήσει,ποιοι έπρεπε να πληρώσουν και ποιοι έκαναν τους Αμερικάνους.Πράγματι τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση όπως λες Γιάννη ( ο ένας από τους δύο πατέρες). Ναι πράγματι ευτυχώς που υπάρχει και ο Προμηθέας και ξοδεύει χρήματα και δεν παίζει με παίκτριες που έχουν αλλού δελτίο όπως στην αρκαδία.....Γιάννη

  • Comment Link ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΕΣ Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 07:40 posted by ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΕΣ

    Ότι θέλει γράφει ο καθένας...
    Όλη η ευθύνη βαρύνει την ΕΑΠ αποκλειστικά. Όταν αναλαμβάνεις μια διοργάνωση την φερεις σε πέρας. Αν δεν έιχε λεφτά να πληρώσει την ΠΓΕ να έπαιζε στην Ολυμπιάδα. Αλλα δεν δέχθηκε την αλλαγή ώρας που ήθελε η Ολυμπιάδα. Και μετά έκανε τον βλάχο, το κορόϊδο. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Προμηθέας και πληρώνει για το γήπεδο αλλιώς κλειστό θα ήταν

  • Comment Link ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 22:52 posted by ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

    Ναι αλήθεια λέει ο Χλίος. «Εμείς είχαμε οργανώσει σωστά το φάιναλ-4, δεν κάνουμε διοργάνωση πρώτη φορά».Θα πρέπει να έτρεξε πολύ για να το στήσει. Ξέρει που να πάει να κοιμηθεί και να φέρει απόδειξη στην Ε.Σ.ΠΕ.Π Ξέρει που είναι καλά να πάει να φάει σε ποια ταβέρνα με τους παράγοντες της Π.Γ.Ε. Βλάση σε κάνουν ξεφτίλα εσένα και τον Μαυρομάτη. Διώχτους από δίπλα σου όπως εδιωξες και το Νίκο.Κανείς από αυτούς που έχεις στο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΜΆΔΑ. Κανείς. Εάν δεν παρέμβεις εσύ Βλάση τότε θα πρέπει να κινηθεί ο Μαυρομάτης. Διαφορετικά ο κλήρος πέφτει σε σένα κ. Ασημακόπουλε. Ξεκαθαρίστε το τοπίο ΚΎΡΙΟΙ έχετε υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους του βόλεϊ. ΧΑΝΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Όσο αφορά τους κυρίους της Παναχαίκης; Κανένα σχόλιο. Τους έχουν κρίνει οι Πατρινοί.........

  • Comment Link kakos Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 19:44 posted by kakos

    Τα οικονομήσατε κ. Αντωνόπουλε απο τη συγκέντρωση του Παπανδρέου και και δε θέλατε να δώσετε τα ψίχουλα που είχατε συμφωνήσει. Ντροπή !!!!!!

  • Comment Link Sxetikos II Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015 18:28 posted by Sxetikos II

    Ο Αντωνόπουλος έδωσε 200 ευρώ για να ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός και από ότι έλεγαν οι παράγοντες της Ολυμπιάδος αυτοί παραχωρούσαν το γήπεδο τους στην διοργάνωση αφιλοκερδώς. Στον δε τελικό δεν υπήρχε ούτε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ ούτε ο πρόεδρος της Αγωνώδικου επιτροπής. Γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα την Ανάπτυξη του Βόλλευ της Πελοποννήσου ή δεν τους σηκώνει το κλίμα των Πατρών. Μετά τα ξεφτυλίκια που κάνανε στα Πατρινά μέλη της ΕΣΠΕΠ δύσκολα θα τους ξανά δούμε στην Πάτρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ