1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2014 13:01

Προπόνηση του κλιμακίου Κορασίδων στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.

Υπό την επίβλεψη του προπονητή Ιωάννη Ανδρεάδη και την παρουσία του Άρη Γιαμακίδη πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τις 19:30 έως τις 21:00 την Τρίτη 4 Νοεμβρίου η πρώτη προπόνηση του κλιμακίου των Κορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας.

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν και με άλλες αθλήτριες μέχρι τα Χριστούγεννα για την τελική επιλογή της Εθνικής ομάδας με στόχο την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 8 – 11 Ιανουαρίου 2015. Στις διακοπές των Χριστουγέννων στις 22 Δεκεμβρίου θα γίνει συγκεντρωτική των Κορασίδων και πιθανώς να μεταβούν για φιλικούς αγώνες στην Ισπανία.

Παρευρέθησαν οι εξής παίκτριες: Ξανθοπούλου Μαρία – Αικατερίνη (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου), Μυλωνά Άννα (ΠΟΝ Μουδανιών), Βασιλοπούλου Μαριάνθη (ΓΣ Κοζάνης), Σαρλή Αφροδίτη (ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης), Τσουκαλά Άννα (ΑΟ Καβάλα), Τσιουτσούλη Ευαγγελία (ΣΦΚ Πιερικός), Κουνουπίδου Άννα (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Ματσαρόκη Αναστασία (Πήγασος Πολίχνης), Κωνσταντινίδου Φωτεινή (ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης), Δασκάλου Κωνσταντίνα (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων), Καραφουλίδου Άλκηστις (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Αλεξάκου Κατερίνα (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Πήττα Άννα-Λαμπρινή (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Γουγούση Αναστασία (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Καλαγασίδη Παναγιώτα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Στρατή Δήμητρα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Ξανθοπούλου Παναγιώτα (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου)

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞ Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 10:45 posted by ΑΛΕΞ

    Ο εύσωμος κύριος στα αριστερά ποιός είναι; Σύμβουλος της ΕΟΠΕ και της ΕΠΕΣΘ σίγουρα όχι. Μήπως μπορεί να μας ενημερώσει η ομοσπονδία ως τι παραβρίσκεται στην προπόνηση και μάλιστα μιλά και στις αθλήτριες; Τελικά, σε ποιούς εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ