1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2014 21:08

Aποβλήθηκε ο ΕΑΟ Σπατών

Την αποβολή του ΕΑΟ Σπατών από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος Παίδων αποφάσισε η ΕΣΠΑAΑ και το κοινοποίησε σήμερα στον σύλλογο.




Ο ΕΑΟ Σπατών δεν είχε κατεβάσει ομάδα στον αγώνα με το Κολλέγιο Αθηνών στις 19 Οκτωβρίου. Επίσης το Σάββατο 1 Νοεμβρίου δεν κατέβασε ομάδα με τον ΑΟ Κηφισιάς και η ΕΣΠΑΑΑ αποφάσισε την αποβολή της ομάδας των Μεσογείων.

Πίσω από την αποβολή, όμως, φαίνεται η γύμνια των συλλόγων της Αττικής στα παιδικά, εφηβικά και ανδρικά τμήματα και όλοι προτιμούν να ρίχνουν το βάρος τους στα αντίστοιχα τμήματα των γυναικών όπου η προσέλευση είναι αθρόα και χωρίς κόπο έχουν μεγαλύτερα έσοδα από τις συνδρομές.

1 σχόλιο

  • Comment Link επικουρος καθηγητης βολλευλογιας Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014 18:33 posted by επικουρος καθηγητης βολλευλογιας

    ειναι τραγικο να κατεβαινουν ομαδες με 6-7-8 αθλητες και τελικα να αποκλειωνται (συχνο φαινομενο στο αντρικο αναπτυξιακο βολλευ)!! πρεπει οι συλλογοι να συνεργαζονται (ειδικα οσες εδρευουν στο ιδιο γηπεδο η γενικοτερα στον ιδιο δημο η περιοχη (και να επιτρεπεται) να κατεβαζουν κοινη ομαδα υπο τη μορφη ενωσης για την τρεχουσα σεζον!! προπονηση (συστηματος αλλα και τεχνικης) δεν γινεται με λιγοτερα απο 10 ατομα, αρα φανταστειτε τι γινεται οταν μια ομαδα εχει 6! εκτος απο το οτι θα βλεπουμε γεματες σε ροστερ ομαδες θα γινεται και καλυτερη αναπτυξη αθλητων, προσελευση στο αθλημα του βολλευ (παιδιων να μαθουν και να παιξουν εννοω), αλλα και δεν θα φυγουν οσα απογοητευονται απο τις συνθηκες που επικρατουν!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ