1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-10-2014 18:59

Στις ακαδημίες του Ηρακλή ο Μποζίδης

Ρόλο προπονητή έχει αναλάβει ο Θόδωρος Μποζίδης στις ακαδημίες του Ηρακλή.


Ο Θόδωρος Μποζίδης έχει αναλάβει τις ακαδημίες βόλει του Ηρακλή μαζί με τη σύζυγό του Κατερίνα. Γίνονται καθημερινές προπονήσεις στο Κατσάνειο και εκεί ο παίκτης του Ηρακλή μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος σε αγόρια και κορίτσια.

bluearena.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 10:47 posted by volleyakias

    ε καλά τώρα.Πίστεψε κανείς ότι επέστρεψε ο συμπαθής κατά τα άλλα κος Μποζίδης για να παίξει; Το μέλλον του και το μέλλον της συντρόφου του φροντίζει και καλά κάνει. Αν μάλιστα έχεις και κολλητό τον ας πούμε υπεύθυνο, το γνωστό και μη εξαιρετέο κύριο που από διαχειριστής καφενείου το παίζει διαχειριστής των τυχών του συλλόγου ,τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις τη θέση.Μήπως έγινε και καμιά έρευνα για πρόσληψη προπονητών; Τι έχουν να επιδείξουν προπονητικά; Πού έχουν δουλέψει; Και άντε ο Κος Μποζίδης αλλά η σύντροφός του πού έχει δουλέψει; Ρωτάω καλοπροαίρετα , αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Ή μήπως τελικά στο σύλλογο όποιος θέλει κάνει ότι θέλει γι αυτό και βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ