Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-09-2014 11:08

Εγγραφές στον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου

Ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Γ.Σ. Απόλλων Αγ.Δημητρίου για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Η ακαδημία του Γ.Σ. Απόλλων Αγ.Δημητρίου είναι έτοιμη να υποδεχθεί και φέτος τις νεαρές αθλήτριες στην οικογένεια της και να της προσφέρει άλλη μία χρονιά γεμάτη άσκηση, παιχνίδι, διασκέδαση και πολύ Volley.

Πληροφορίες για τα τμήματα στην γραμματεία του συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Αγ.Δημητρίου, οδός Αργοστολίου.

Τηλ.επικοινωνίας: 6974325234 , 6944318152

15 σχόλια

  • Comment Link οτι να ναι Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 06:22 posted by οτι να ναι

    Διαβάζω με μεγάλη προσήλωση όσα γράφονται και πραγματικά έχω σοκαριστεί. Από πότε ρε παιδιά η επιτυχία ενός προπονητή ειδικά σε κατηγορία παγκορασίδων είναι η πρόκριση σε ένα final 4;;;;
    Μήπως η επιτυχία του είναι να μάθει στα παιδιά να παίζουν σωστό βόλεϊ, να τους μάθει βασικές αρετές του ευ αγωνίζεσθαι όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός σε συμπαίκτες και αντιπάλους και όχι να στήνει μια ομάδα με κοριτσάκια (ή αγοράκια) 13-14 χρονών μόνο και μόνο για να κάνει μια ευφήμερη επιτυχία;;;
    Έχουμε χάσει τη μπάλα μου φαίνεται... Ώρες ώρες με κάτι τέτοια που βλέπω, συμφωνώ με την ΕΟΠΕ που κατήργησε τα πανελλήνια παμπαίδων-παγκορασίδων, αφού δεν είμαστε άξιοι να κρατάμε τα προσχήματα.
    Περαστικά μας!!

  • Comment Link SUMMERBEACH Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 19:56 posted by SUMMERBEACH

    AGAPH ΠΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!Φιλοι & φιλες να χαλαρωσουμε, δεν εβλαψε ομως ποτε ο δημοσιος διαλογος & η καλοπροαιρετη κριτικη σε πλαισια ευγενειας και πολιτισμου!Κριτηριο για την αξια του κουτς καπελακια φυσικα και ειναι η συμετοχη και παλι στο final4 παγορασιδων.θα πουμε το ιδιο και για την πορεια των κορασιδων??για το γυναικειο τμημα ουτε κουβεντα??Να εχουμε την υγεια μας ολοι μας να τα πουμε στο τελος της σεζον 2014-15 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  • Comment Link Διαμαντόπουλος Γιώργος -- Ψευδώνυμο !!! Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 06:46 posted by Διαμαντόπουλος Γιώργος -- Ψευδώνυμο !!!

    Φίλοι καλημέρα σας !!
    Πιστεύω ότι πρέπει γενικά να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τα παιδιά μας να χαρούν και να απολαύσουν το άθλημα που διάλεξαν να ακολουθήσουν.
    Ας αφήσουμε τα κόμπλεξ εμείς οι μεγάλοι.... και να αφήσουμε τα παιδιά μας ήσυχα να διαμορφώσουν καλούς και αθλητικούς χαρακτήρες μέσα στις δικές τους αθλητικές μικροκοινωνίες!!
    Το να βρίσκουμε αφορμή μία ανάρτηση εγγραφών ενός συλλόγου για να γράψουμε τα δικά μας κατάλοιπα είναι επιεικώς Άκομψο !!

  • Comment Link καπελάκιας fun Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 11:34 posted by καπελάκιας fun

    Λοιπόν ασς αφήσουμε την παραφιλολογία στην άκρη και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο καπελάκιας έφτιαξε ομάδα τελικού στις παγκορασίδες με προοπτική φέτος για νέο final four και στις παγκορασίδες και στις κορασίδες. Και ξάφνου έρχονται κάποιοι "σεβαστοί"γονείς (2-3) σύμφωνα με τον summerbeach , παίρνουν τα παιδιά τους και την κάνουν για αλλού "καλύτερα", όπου παίζεται σωστό βόλλευ. Άμα δούν final four ας μου σφυρίξουν κλέφτικα.
    Αλλά φταίς εσύ Gastone, γιατί του χρόνου που θα γυρίσουν παρακαλώντας, εσύ θα τους δεχθείς όπως πάντα πίσω. Τέτοιος μπαγλαμάς είσαι!!!!

  • Comment Link northsouth Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 21:51 posted by northsouth

    Σεβασμός στους γονείς οπωσδήποτε όχι όμως στους γονεις-manager-προπονητές-κλπ τους οποίους υπονοείς summerbeach