1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
05-07-2014 13:45

Ξεκινά το final 4 Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ

Το πρωί της Παρασκευής (04/07) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΠΕΔΕ στα Γιάννενα η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της  Ένωσης.

Στον πρώτο ημιτελικό θα αγωνισθούν ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας με τον Ηρακλή Ιωαννίνων, ενώ στον δεύτερο ο ΓΣ Άρτα Volley με τις Ελπίδες Λευκάδας. Τα παιχνίδια θα γίνουν το Σαββατοκύριακο στην Λευκάδα, με τον πρώτο ημιτελικό να ξεκινάει σήμερα Σάββατο στις 18:00, ενώ η Άρτα Volley θα παίξει στις 20:00 με την γηπεδούχο ομάδα που θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Από τις τέσσερις ομάδες του final four ο Ηρακλής μαζί με τον Φιλαθλητικό έχουν την εμπειρία τέτοιων παιχνιδιών, ενώ η Άρτα Volley μαζί με τις Ελπίδες φτάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τετράδα. Την Κυριακή στις 17:00 θα γίνει ο Μικρός Τελικός και εν συνεχεία στις 19:00 το απόγευμα ο Μεγάλος Τελικός που θα αναδείξει και την πρωταθλήτρια ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ