1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-07-2014 00:02

Ο Αίας καλωσόρισε την Ελένη Ζέτου: «Μεγάλη μας τιμή»

Με μεγάλο ενθουσιασμό ο Αίας Ευόσμου παρουσίασε την προπονήτρια Ελένη Ζέτου που θα αναλάβει τις ακαδημίες.


Δεν θα είμαστε σοβαροί, αν διαφημίζοντας μια "μεταγραφή-έκπληξη" εννοούσαμε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό.

Δεν πρόκειται για μια τυπική μεταγραφή, ούτε καν για μεταγραφή. Δεν πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθειά της για νίκη. Πρόκειται για μια συνεργασία που θα γεννήσει αθλητές και αθλήτριες που θα έχουν αθλητική κουλτούρα και ολοκληρωμένη προσωπικότητα, αθλητές και αθλήτριες που θα μάθουν να απολαμβάνουν τον αγώνα, τη νίκη και την ήττα.

Ο λόγος είναι για την κ. Ελένη Ζέτου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στον τομέα της "Προπονητικής" και με γνωστικό αντικείμενο την "Κινητική Μάθηση στην Πετοσφαίριση". Η κ. Ζέτου γνωστή στο χώρο του βόλεϊ για την πορεία της τόσο ως αθλήτρια, όσο και ως προπονήτρια και δασκάλα, γνωστή επίσης για την ευαισθησία της στις μικρές ηλικίες και τα τμήματα ανάπτυξης, εντάχθηκε στην προπονητική ομάδα του Αίαντα Ευόσμου με τομέα δράσης τις ακαδημίες και την υποδομή του συλλόγου.

Ο Αίας αντιλαμβανόμενος τη σημαντικότητα των ακαδημιών για το μέλλον ενός συλλόγου, αναγνωρίζοντας την ευθύνη απέναντι στα παιδιά και έχοντας επίγνωση για το τι σημαίνει μάθηση στη μικρή ηλικία φρόντισε για το καλύτερο όσον αφορά στη στελέχωση, προπόνηση, διαχείριση και διεύθυνση των ακαδημιών. Με μεγάλη μας τιμή καλοσωρίζουμε την κ. Ελένη Ζέτου στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του Αίαντα Ευόσμου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ