1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-06-2014 19:09

Γιόρτασαν οι μικροί του Αίαντα

Το Paedia Volley, το πρόγραμμα για πιτσιρίκια, που εφαρμόστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, γιόρτασε τη λήξη της 1ης περιόδου του. Οι μικροί αθλητές γέμισαν εμπειρίες, έπαιξαν, γέλασαν και άρχισαν να μυούνται στον αθλητικό τρόπο ζωής.

Έμαθαν επίσης το πρώτο μυστικό του βόλεϊ. Ποιο είναι αυτό; Ότι δεν υπάρχουν μυστικά και ότι με χαρά, με παιχνίδι, με συνεργασία και προσπάθεια γινόμαστε καλύτεροι. Τα πιτσιρίκια πήραν το πρώτο τους μετάλλιο, το οποίο κέρδισαν με την αξία τους, πήραν το καπελάκι τους (μερικά το φόρεσαν στραβά) για να προστατεύονται από τον ήλιο, πήραν και ένα ζευγάρι γυαλάκια θαλάσσης, γιατί ετοιμάζονται για τις βουτιές τους και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Ο ΑΙΑΣ Ευόσμου, αντιλαμβανόμενος την ιδιαιτερότητα αυτής της ηλικίας φρόντισε για το καλύτερο τη χρονιά που πέρασε και έχει οργανωθεί ήδη για τη νέα περίοδο, ώστε τα μικρά (ο λόγος γίνεται για ηλικίες 4,5 και 6 ετών) να έχουν στη διάθεσή τους ό,τι πιο πρωτοποριακό και επιστημονικά τεκμηριωμένο υπάρχει στο χώρο διεθνώς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ