1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2014 11:30

Σε 20 γήπεδα το τουρνουά του Φιλώτα και της ΕΣΠΕΜ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ και την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. τουρνουά MINI VOLLEY στον Φιλώτα την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ και την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. τουρνουά MINI VOLLEY στον Φιλώτα την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 20 γήπεδα που είχαν διαμορφωθεί στην κεντρική οδό του Φιλώτα, στους χώρους πρασίνου εντός του πάρκου της Αγίας Παρασκευής και στις παράπλευρες οδούς αυτού.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών ήταν 321 και συμμετείχαν συνολικά 12 σωματεία από Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Αναλυτικά τα σωματεία που συμμετείχαν είναι : Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα, Α.Π. Καστοριάς, Αριστοτέλης Σκύδρας, Αριστοτέλης Φλώρινας, Αρίων Πτολεμαΐδας, Γ.Σ. Κοζάνης, Γ.Ε. Εδεσσαϊκή, Ήφαιστος Φλώρινας, Ζαφειράκης Νάουσας, Ίκαρος Έδεσσας, Πάνθηρες Κοζάνης, Πήγασος Κοζάνης.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και το Δ.Σ. του Α.Σ. Αριστέας Φιλώτα ευχαριστούν θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά για τέταρτο συνεχή έτος και ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον Δήμο Αμυνταίου, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας για την διάθεση εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού παροχής πρώτων βοηθειών, τους τοπικούς παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων και κυρίως τα σωματεία που συμμετείχαν με τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ