Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-06-2014 00:08

Στέφανος Πολύζος:«Όλο το μέλλον είναι μπροστά σας»(video)

Το μήνυμα να συνεχίσουν το βόλεϊ και να είναι προσγειωμένες έδωσε ο Στέφανος Πολύζος στις παίκτριες του μέσα από την κάμερα του volleynews.gr. Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς, αφού κατέλαβε το χρυσό μετάλλιο στο final 4 παγκορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ, έδωσε συγχαρητήρια στις νεαρές αθλητριες. 

«Είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος από τον ημιτελικό. Στον πρώτο αγώνα παίξαμε πολύ καλύτερα και ειδικά στο δεύτερο σετ νομίζω ότι παίξαμε καταπλητικό βόλεϊ για το επίπεδο παγκορασίδων. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο με διαφορετική σύνθεση. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, κι όσο πέρναγε ο καιρός έπαιζαν ακόμη καλύτερα. Νομίζω ότι κερδίσαμε αρκετές αθλήτριες από όλο το πρωτάθλημα και από αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους και την ανταπόκριση τους στις προπονήσεις και τους αγώνες. 

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου. Θα τα βάλουμε κάτω, να σχηματίσουμε την ομάδα και θα δουλέψουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή να παίζουμε ορθολογικό βόλεϊ. Απ' εκεί και πέρα αν παίζουμε καλά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. 

Θέλω να πω στα κορίτσια να συνεχίσουν την προσπάθεια και να έχουν προσγειωμένο το μυαλό τους. Τώρα αρχίζουν και όλο το μέλλον είναι μπροστά τους».

Φιορέλα Μάλο

Media