1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2014 13:54

Extreme volley camp από τον Ηρακλή

Για τέταρτη χρονιά ο Ηρακλής Θεσαλονίκης διοργανώνει το EXTREME VOLLEY CAMP, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 23-27 Ιουνίου.


Το EXTREME VOLLEY CAMP απευθύνεται σε κορίτσια που είναι γεννημένα από το 2000 μέχρι και το 2003 (είναι είναι μέλη του Ηρακλή είτε όχι). Μέσα από ένα ημερήσιο προπονητικό πρόγραμμα έχει σκοπό να βοηθήσει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων που απαιτούναι στο άθλημα της πετοφαίρισης.

Με την βοήθεια των έμπειρων προπονητών των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν και να βελτιώσουν όλες τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το άθλημα, όπως: τεχνική, τακτική, δύναμη, συντονισμός, χρόνος αντίδρασης, περιφερειακή όραση κ.α.



Ακόμα το EXTREME VOLLEY CAMP προσφέρει:

-Προπόνηση εδυναμωσης και εξοικείωσης με αθλητικό εξοπλισμό όπως Ιμάντες TRX, αεροθάλαμοι ισορροπίας, Swiss balls κ.α.

-Εναλάκτική προπόνηση σε πισίνα και άμμο

-Θεωρητικά σεμινάρια με χρήση σύγχονων μέσων (Projectors, βιντεο, Η/Υ κτλ)

-Διατροφική Καθοδήγηση - πληροφόρηση

-Ενημέρωση γιαα την πρόληψη τραυματισμών και για τις βασικές αρχές αποκατάστασης

-Τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης του στρες.


Λειτουργία camp

Το camp θα λειτουργεί στο γήπεδο του Ηρακλή , Γ. Κατσάνης, αλλά και στις εγακαταστάσεις γύρο από αυτό.

Το ημερήσιο πρόγραμμα ξεκινάει σεις 9.00 και τελειωνει στις 13.30.
στις 11.30 θα υπάρχει διάλειμμα μισής ώραας για φαγητό

τα παιδιά παρέχονται ημερησίως:
1 σνακ (σάντουιτς - χυμός - γλυκό)
2 μπουκάλια νερό 500 ml

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί είναι 100 ευρώ.Με την εγγραφή προκαταβάαλλεται το ποσό των 50 ευρώ και το υπόλοιπο θα πρέπει να καταβληθεί την πρώτη μέρα λειττουργείας του καμπ.

Υπεύθυνη προπονήτρια: Παλαβρατζή Δήμητρα
Φυσικοθεραπευτής: Ναβροζίδης Στέλιος

Για πηροφορίες - εγγραφές: Καλαϊτζίδης Μάκης 6999487483

1 σχόλιο

  • Comment Link 40εκκλησιώτης Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014 06:45 posted by 40εκκλησιώτης

    μπράβο μπράβο. Φοβερή πρωτοβουλία.Αν ξεπεράσει τα 10 παιδιά να μας το πείτε. Πού πάτε ρε. Εκατό ευρώ για ένα σάντουιτς ένα χυμό και δυο νερά; Καλά ρε δουλεύετε τον κόσμο; Σε ποια Ελλάδα ζείτε εσείς; Πάω στοίχημα ότι τελικά δε θα γίνει αυτό το κάμπ. Εντάξει είπαμε , έχει οικονομικό πρόβλημα ο Ηρακλής αλλά δε θα πληρώσουν οι γονείς τα σπασμένα ούτε θα αποτελέσουν το μέσο για να βγάλουν μεροκάματο κάποιοι.Οσο για τους έμπειρους προπονητές, νάχαμε να λέγαμε.Κάποτε ίσως και να υπήρχαν.Τωρα το μόνο που υπάρχει στο Κατσάνειο είναι αυτοι και το τηλέφωνο. Κάποτε υπήρχε ο Ηρακλής των τίτλων, των χιλιάδων οπαδών και των ακαδημιών των 400 παιδιών.Τώρα υπάρχει μόνο κάποιος Τσιργογιάννης με κάνα δυο φίλους του, κάποιος Καλαϊτζίδης διαχειριστής κυλικείου και γενικός κουμανταδόρος στο τμήμα βόλλευ, ελάχιστα παιδιά στις ακαδημίες και τίποτα αλλο.Θα περιμένω ανακοίνωση για να δούμε αν θα γίνει τελικά το κάμπ, αν δε γίνει ανακοίνωση γιατί δεν έγινε και πόσα παιδιά θα πάνε καθώς και πόσοι πρόθυμοι γονείς θα βρεθούν να δώσουν 100 ευρώ για μερικές ώρες "εκμάθησης" βόλευ μετά ΄σαντουιτς και νερού. Τελικά εκεί στον Ηρακλή-σε αυτόν τον Ηρακλή που έμεινε-κάποιοι είναι φανερό πως ζουν στον κόσμο τους. Εκτός τόπου και χρόνου.Δεν έχουν καταλάβει ότι τέτοιες πρωτοβουλιές γίνονται από οργανωμένα σωματεία με σοβαρές διοικήσεις και όχι από μισοδιαλυμένα σωματεία που δεν έχουν διοίκηση εδώ και δυο χρόνια με την υπαιτιότητα αυτών που παριστάνουν τους παράγοντες.Σαν πρωτοβουλία άριστη όμως για να πετυχαίνουν τέτοιες πρωτοβουλίες απαιτούνται πάρα πολλά.Υπάρχουν αυτά τα πολλά στον Ηρακλή; Ας απαντήσουν όλοι αυτοί οι γονεις όπως κι εγώ που τα τελευταία 2 χρόνια φύγαμε με τα παιδιά μας άρον άρον προς άλλες κατευθύνσεις.Γιατί άραγε;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ