1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2014 15:43

Στο Ζηρίνειο τα τελικά του Παγκορασίδων-2 και το παράπονο του Ηρακλή Κηφισιάς

Μετά την επιτυχία που είχε η τελική φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων-3 της ΕΣΠΑΑΑ με διοργανωτή τον Ηρακλή Κηφισιάς, ο σύλλογος της Κηφισιάς ανέλαβε και την τελική φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων-2 της ΕΣΠΑΑΑ.

Σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου θα γίνουν οι ημιτελικοί στο Ζηρίνειο και αύριο στις 2μ.μ. και στις 4μ.μ. θα γίνουν οι τελικοί. Το παράπονο των ανθρώπων του Ηρακλή Κηφισιάς είναι ότι η ΕΣΠΑΑΑ αρνήθηκε να τους δώσει και τη διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων-1 όπου υπήρχε πρόταση να γίνει και σε ουδέτερη έδρα (στην Κάντζα). Όπως τους είπε ο Χρήστος Σύλλας - και μάλιστα όπως υποστηρίζουν με άκομψο τρόπο - η τελική φάση έχει δοθεί στον Απόλλων Αγίου Δημητρίου. «Δεν έχουμε καμία αντιδικία με τον σύλλογο του Αγίου Δημητρίου αλλά θεωρούμε πως από τη στιγμή που σηκώσαμε με επιτυχία το βάρος της διοργάνωσης αλλά και των εξόδων των δύο πρώτων διοργανώσεων η ΕΣΠΑΑΑ θα μπορούσε να αναγνωρίσει την προσπάθεια μας και να μας εγκρίνει το αίτημα μας», είπε κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης του Ηρακλή Κηφισιάς.

 

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης των Παγκορασίδων-2
Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς
Ημιτελικοί Παρασκευή 23 Μαΐου 2014
16.00: Σ.Φ.Α.Μελισσίων «Ο Φοίβος» - Α.Ο.Ν.Βύρωνος
18.00: Γ.Σ.Ηρακλής Κηφισιάς – Γ.Σ.Απόλλων Αγ.Δημητρίου
Τελικοί Σάββατο 24 Μαΐου 2014
14.00: Μικρός τελικός: Θέσεις 3-4
16.00: Τελικός: Θέσεις 1-2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ