1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-05-2014 16:27

Βασίλης Θεοδωράκης: «Δεν έμαθαν σήμερα βόλεϊ αυτά τα παιδιά» (video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων από τον ΑΓΣΣΙ, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Θεοδωράκης, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr εξαπολύοντας βέλη κατά των ομοσπονδιακών τελικός, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου.
«Είναι από τις καλύτερες στιγμές στα 30 χρόνια που ασχολούμαι.

Παλέψαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι τα παιδιά και εμείς οι προπονητές γράψαμε ιστορία για το σύλλογο. Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί και μέσα μας το πιστεύαμε, αλλά μερικές φορές μπορείς να λυγίσεις.

Τα παιδιά έπαιξαν εκπληκτικά, έδειξαν ποια είναι καλύτερη ομάδα και δικαιώθηκαν γιατί έχουν αδικηθεί.

Δεν έχει κληθεί κανείς σε εθνική ομάδα. Δεν έμαθαν βόλεϊ ξαφνικά τα παιδιά και νομίζω ότι έχει γίνει λάθος. Μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά και τους το εύχομαι. Έδωσαν μια απάντηση. Δεν γίνεται ξαφνικά να μην κάνουν για τίποτα. Πήραμε το πρωτάθλημα σχεδόν περπατώντας.

Μερικοί παίκτες μπορούν να σταθούν στην Α1 αν τους εμπιστευτούν. Κάποιοι έχουν πολύ καλά προσόντα. Με τον ΑΓΣΙ νομίζω ότι με μερικές αλλαγές μπορεί να κάνουμε κάτι καλό.

Νομίζω ότι με καλή οργάνωση γιατί είχαμε κάποια προβλήματα. Το αντρικό τμήμα που δεν προσέχθηκε φέτος από τον σύλλογο, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα.

Όταν έχεις μια ομάδα με παιδιά 19 και 20 χρονών, νομίζω ότι αυτή πρέπει να προσέξεις και όχι άλλα πράγματα όπως πέρσι που έγινε λάθος σε σχέση με το γυναικείο. Έριξαν βάρος εκεί και δεν έδωσαν στο αντρικό που έδειξε ποιο είναι το επίπεδό  του».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ