1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2014 18:27

Βασίλης Θεοδωράκης: «Τα παιδιά θα οδηγήσουν ξανά ψηλά τον ΑΓΣΙ»

Τον πρώτο του μεγάλο τίτλο ως προπονητής κατέκτησε ο Βασίλης Θεοδωράκης, που οδήγησε τους έφηβους του ΑΓΣΙ στην πρώτη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Ως παίκτης είχε ζήσει τις μεγάλες στιγμές του ΑΓΣΙ όταν με προπονητή τον Δημήτρη Αντωνιάδη η ομάδα των Ιωαννίνων έπαιζε στη μεγάλη κατηγορία.

«Από την αρχή της χρονιάς ονειρευόμασταν αυτή τη στιγμή, αλλά ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Από τη στιγμή που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην Α2 το σύνολο των παιδιών έπαιξαν σε όλο το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος βασικοί στην ανδρική ομάδα κι αυτή η επιλογή μας δικαίωσε. Όλοι οι αντίπαλοι μας υπολόγιζαν και θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές των τριών φιναλίστ οι οποίοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και παραδέχθηκαν ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα», είπε ο τεχνικός του ΑΓΣΙ εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι αυτή η επιτυχία: «Θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε ξανά κάτι καλό. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιτυχία, να φέρουμε κι άλλα παιδιά κοντά στο άθλημα τα οποία μαζί με τα υπόλοιπα που είναι στην ομάδα θα μας οδηγήσουν ψηλά»

Ο προπονητής του ΑΓΣΙ έδειξε ότι πιστεύει πάρα πολύ στο ταλέντο των αθλητών του, ωστόσο δεν δίστασε να μιλήσει και για τα κακώς κείμενα στο εσωτερικό της ομάδας του.

«Τα παιδιά έχουν πάρα πολλά προσόντα… Βλέπω κάτι ανάλογο με τη δική μου φουρνιά όταν είχαμε 6-7 Γιαννιώτες ή παιδιά από την Ήπειρο και παίζαμε στην Α1. Αυτά τα παιδιά είναι για πολύ ψηλότερα από το πρωτάθλημα της Α2 που αγωνίστηκαν φέτος, ωστόσο χρειάζεται καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη στήριξη. Γιατί φέτος δεν είχαμε στήριξη ούτε από την ίδια μας την ομάδα, αφού ο υπεύθυνος του βόλεϊ κ. Σκούρας έριξε όλο το βάρος στις γυναίκες που υποβιβάστηκαν από την Α2».

Πάντως αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα, είναι οι άνθρωποι που τη δεκαετία του 90’ είχαν οδηγήσει ψηλά τον ΑΓΣΙ… «Ο Δημήτρης Αντωνιάδης μπορεί να μην έρχεται στο γήπεδο αλλά μαθαίνει τα πάντα για την ομάδα και είναι κοντά μας, όπως και τα περισσότερα παιδιά με τα οποία ήμουν συμπαίκτης εκείνη την εποχή. Κι αυτή η ομάδα θέλουμε να ενώσει εκείνη την εποχή με το σήμερα και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

3 σχόλια

  • Comment Link γιαννενα Κυριακή, 18 Μαΐου 2014 11:15 posted by γιαννενα

    ποιος σοβαρος προπονητης σε μια εκδηλωση χαρας για το συλλογο θα ανελυε τα κομπλεξ του εκεινη στιγμη;καταλαβαμε ολοι κυριε θεοδωρακη τι επιδιωκατε ολη τη χρονια και ποσο θελατε την παραμονη και των δυο τμηματων στην Α2. Αναρωτηθειτε λοιπόν που θα βρισκατε χρηματα για τις μετακινησεις σας και πως θα κατεβαινατε στο πρωταθλημα αν καποιος δεν σας εδινε χρηματα;Για μενα μετα απο αυτα που ειπωθηκαν καλο θα ηταν ο κ.σκουρας να παραιτηθει απο τη θεση που εχει να δουμε του χρονου αν θα φτασετε μεχρι την πρεβεζα. Καλος προπονητης δεν ειναι μονο αυτοσ που δινει οδηγιες και κατακτα κυπελλα και πρωταθληματα αλλα αυτος που σεβεται το συλλογο,τους ανθρωπους που τρεχουν για αυτον και φυσικα και τα αλλα τμηματα που κανουν μια αξιολογη προσπαθεια ειτε ειναι επιτυχημενη ειτε οχι.

  • Comment Link Tzes Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 19:46 posted by Tzes

    Μάλλον πήγε να χαλάσει το μαγαζάκι του Θεοδωράκη που επί χρόνια είχε στημένο στον ΑΓΣΙ αρμέγοντας λεφτά από τις ακαδημίες μη δίνοντας τίποτα στον σύλλογο. Ο μόνος που δε κατάφερε να πείσει παιδιά να έρθουν στον ΑΓΣΙ είναι ο προπονηταράς Θεοδωράκης που είναι στα χέρια με όλους τους αθλητές. Ας ανάβετε και κανένα κεράκι στον Άγιο Γεώργιο που βρέθηκε ένας άνθρωπος να σας μάθει όλη η Ελλάδα και εσείς με το τρόπο σας τον κάνετε πέρα.Και για πιο λόγο... για το ατομικό και μόνο συμφέρον του προπονηταρά Θεοδωράκη .......Ξυπνήστε στη Διοίκηση του ΑΓΣΙ γιατί σύντομα θα τα καταστρέψετε όλα.

  • Comment Link Γιαννιώτης Φίλαθλος Σάββατο, 17 Μαΐου 2014 17:38 posted by Γιαννιώτης Φίλαθλος

    πολύ ωραία τα λες, αλλά τι έκανες εσύ για να πέσει το βάρος στους Άνδρες, αντίθετα βοήθησες τις ανύπαρκτες που χαλάσανε του κόσμου τα λεφτά, πληρώνοντας προπονητή από Αθήνα και αθλήτριες αναμφιβόλου αξίας.
    Εσύ κατάφρες να πείσεις και να φέρεις στην ομάδα σου αθλητές από ΦΕΙ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΡΙΝΙΟ για να στήσεις την ομάδα σου και δικαιώθηκες. Ο Σκούρας με τον προπονητή γιατί δεν θέλουν να γίνει μία ομάδα στα Γιάννενα και να πάμε πιο ψηλά; Μήπως για να έχουν το δικό τους μαγαζάκι;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ