1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2014 17:24

Παρουσία 400 παιδιών το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Ερμή Ηγουμενίτσας (φωτο)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2013-14/tournoua-mini-ermigoume folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2013-14/tournoua-mini-ermigoume/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας ‘Αλεξάνδρα Τσιάβου’ κατακλύστηκε το πρωί της Κυριακής από 400 και πλέον παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε ο τοπικός Ερμής.

Με γκεστ σταρ την κεντρική των Μακεδόνων Αξιού Ναταλία Μεταξά, η οποία αποτέλεσε πόλο έλξης για τους συμμετέχοντες, οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες από τον Ερμή Ηγουμενίτσας, Ηρακλή Ιωαννίνων, Φιλαθλητικό Πρέβεζας, Βολίδα Κέρκυρας, Αρχίλοχο Λευκίμης, Φιλία Άρτας, προσέφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα και μοναδικές εικόνες αφήνοντας πολλά χαμόγελα για την επόμενη ημέρα του αθλήματος στην περιοχή.


«Τα παιδιά είναι το μέλλον κι αυτή η εμπειρία που έζησα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην Ηγουμενίτσα μου επιτρέπει να αισιοδοξώ ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για το άθλημα μας. Βλέποντας το κατάμεστο γήπεδο και κυρίως βλέποντας το πάθος των παιδιών ήθελα κι εγώ να γίνω ένα μαζί τους και να απολαύσω το παιχνίδι», δήλωσε η Ναταλία Μεταξά και συμπλήρωσε: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στη διοίκηση του Ερμή Ηγουμενίτσας που έχει καθιερώσει αυτό το τουρνουά και να ευχηθώ κάθε χρόνο να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, αφού η ανάπτυξη του αθλήματος περνάει μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις».


Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερμή Ηγουμενίτσας Άγγελος Μπάντιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του «σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές των ομάδων, αλλά και τους διαιτητές οι οποίοι βοήθησαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία κι αυτό το τουρνουά. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή και η αγάπη των μικρών παιδιών για το βόλεϊ μας γεμίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης του βόλεϊ στη Δυτική Ελλάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ