1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2014 22:10

Χριστόφορος Βλάχος: «Να μας τιμήσει περισσότερος κόσμος την άλλη εβδομάδα» (video)

«Ψυχή» της όλης διοργάνωσης στην ακριτική Κόνιτσα ήταν ο έφορος του ΑΓΣ Ιωαννίνων κ. Χριστόφορος Βλάχος ο οποίος και εμφανώς ικανοποιημένος από την επιτυχία μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr:
«Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων την άλλη βδομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίχτες της ομάδας μου οι οποίοι πραγματικά προσπάθησαν και κατάφεραν να προκριθούν. Μεγάλη τιμή για μένα και για την προσπάθεια που έκανα εγώ και οι άλλοι από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Δήμο Κόνιτσας για τις παροχές που μας πρόσφερε όπως και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό της εστίας για την προσπάθεια που κάνει για να μας εξυπηρετήσει. Έχω μόνο ένα παράπονο ότι δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος της Κόνιτσας. Ίσως πληροφορήθηκαν αργά για την διοργάνωση αλλά δεν είναι ο σύλλογος μας υπεύθυνος, ξεκινάει το κακό από την Ομοσπονδία που τη τελική απόφαση την πήραμε την Τετάρτη. Ώσπου να προετοιμαστούμε ήταν λίγο αργά. Ελπίζουμε την άλλη βδομάδα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ