1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2014 10:44

Συγκλονιστικοί τελικοί, σούπερ διοργάνωση το Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ (video)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDA/PAIDON/2013-14/final folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDA/PAIDON/2013-14/final/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της σεζόν έγινε στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΕΔΑ στο γυμναστήριο του Μίλωνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 20-12 στο 4ο σετ και ο Μίλωνας επικράτησε 25-23, ενώ συγκλονιστική εξέλιξη είχε το τάι μπρέικ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για «πιαστό» που δόθηκε στο 13-12.

Η διοργάνωση ήταν άψογη. Οργανωμένη από τους γονείς και τους παράγοντες του Μίλωνα που απέδειξαν για άλλη μια φορά πως όπου υπάρχει θέληση, αγάπη και μεράκι όλα είναι εφικτά.

Υπήρχε πρόγραμμα αγώνων, εκφωνητής, στολισμός του γυμναστηρίου με μπαλόνια με τα χρώματα των συλλόγων, ενώ και οι δύο τελικοί κρίθηκαν στο τάι μπρέικ αποζημιώνοντας τους θεατές που γέμισαν το γυμναστήριο.

Στο φινάλε οι παίκτες των τεσσάρων ομάδων του φάιναλ-4 έγιναν μία παρέα και απόλαυσαν τις απονομές αλλά και τον μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

Δείτε video με το φινάλε του 3ου, 4ου και 5ου σετ του τελικού και το φινάλε του μικρού τελικού.

Τελικός: Ολυμπιακός - Μίλων 3-2

Μικρός τελικός: Ακάδημος - Αργυρούπολη 3-2

Οι MVP: ΕΔΩ

Οι απονομές: ΕΔΩ

 

Media





3 σχόλια

  • Comment Link OSFP FAN Παρασκευή, 09 Μαΐου 2014 12:49 posted by OSFP FAN

    Κύριε ανώνυμε. Τίποτα άλλο θα μας πείτε? Μήπως ο Ολυμπιακός το πήρε χάρη στους διαιτητές? γιατι και αυτό το ακούσαμε.

  • Comment Link Λαμπρινός Κωνσταντίνος Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 22:43 posted by Λαμπρινός Κωνσταντίνος

    Κε ή Κα ανώνυμε καμία πρόθεση να προσβάλει τα παιδιά του Μίλωνα δεν είχε ο Λαμπρινός! Πανηγύρισε μεν, πολύ έντονα, αλλά με τον ίδιο τρόπο τόσο μπροστά στους γονείς των παιδιών του Ολυμπιακού όπως και στο φιλέ. Το αν ενόχλησε τα παιδιά του Μίλωνα ο Γιάννης θα τους εξηγήσει ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από την ένταση της στιγμής.
    Είναι σωστό και πρέπον όταν αναφερόμαστε σε παιδιά να προσέχουμε τι γράφουμε και τι παράδειγμα δίνουμε! Και βέβαια ποτέ δε πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία !!! Εγώ έχω ονοματεπώνυμο.... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των τεσσάρων ομάδων για το πραγματικά πολύ όμορφο θέαμα που μας προσέφεραν !!

  • Comment Link Ανωνυμος Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 19:17 posted by Ανωνυμος

    Μπραβο στον ολυμπιακο αλλα ο κυριος Λαμπρινος εδειξε το επιπεδο του στο τελος του αγωνα με τις απρεπεις κινησεις του προς την ομαδα του Μιλωνα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ