1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2014 15:43

Παπαδούρης: «Να φέρουν οι γονείς τα παιδιά στο βόλεϊ»

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο προπονητής των Νέων Βύρωνος, Μάριος Παπαδούρης, αναφερόμενος τόσο για την πορεία των Παγκορασίδων στο φάιναλ φορ του Βύρωνα, όσο και για τη συνολική δουλειά που γίνεται στον ΑΟΝ Βύρωνος, σε επίπεδο ακαδημιών.
«Νομίζω ότι η διαφορά μας σήμερα, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, ήταν ότι όλα τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα μας είναι άπο τις ακαδημίες μας, δεν έχουμε κάνει ούτε μία μεταγραφή. Βέβαια, η τρίτη θέση μας αφήνει λίγο απογοητευμένους, περιμέναμε να παίξουμε στον τελικό, ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, και η ΑΕΚ βέβαια έπαιξε πολύ καλά, κι έτσι βρεθήκαμε δυστυχώς στο μικρό τελικό. Προκριθήκαμε βέβαια στο Πανελλήνιο, από εδώ και πέρα πρέπει να οργανωθούμε λίγο περισσότερο, γιατί κάποια κορίτσια παίζαν στην πρώτη ομάδα, κάποια στις Παγκορασίδες, τώρα πρέπει να μαζευτούμε, μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο Πανελλήνιο. Η σεζόν πάει πολύ καλά, είμαστε και μέσα στο στόχο να πάμε στο φάιναλ φορ Παγκορασίδων, έχουμε περάσει στο φάιναλ φορ των Παίδων και των Παμπαίδων. Στις ακαδημίες υπάρχουν 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς για τη διοργάνωση, γιατί την είχαν αναλάβει οι ίδιοι, αλλά και για την υποστήριξη που μας δείχνουν. Οι γονείς να φέρνουν τα παιδιά στο άθλημα απ' όσο το δυνατόν πιο νωρίς μπορούν. Για μένα η πιο κατάλληλη ηλικία είναι από 2α δημοτικού».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ